Vrijdag: YouTube-dag

WIIEEHH, ik ben zo enthousiast over deze look! Ik weet niet waarom, maar ik vind die groene lippen zo gaaf. Als ik hier in Zeeland zo over straat zou gaan, dan zou ik heel wat rare blikken krijgen maar het is toch gaaf? Anyway, wellicht had je het al door maar deze video is geïnspireerd op Rihanna in haar laatste muziekvideo Work. Het is geen exacte kopie, maar ik heb er de inspiratie vandaan gehaald. Als je wil weten hoe je deze look maakt en welke producten ik heb gebruikt klik dan vooral op de link hieronder 🙂

Liefs,
Corinne.

Advertenties

One thought on “Vrijdag: YouTube-dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s