Mijn week in make-up looks

Er zijn mensen die graag iedere dag hetzelfde dragen qua make-up. Dit vinden ze fijn en makkelijk en ze voelen zich er goed bij. Er zijn ook mensen die helemaal niet dagelijks make-up dragen en dit alleen doen in het weekend of voor een feestje. Er zijn ook mensen die zelfs helemaal nooit make-up dragen. En dan heb je mij…Corinne…die (bijna) iedere dag wel make-up draagt en dan het liefst er iedere keer weer iets anders van maakt. Natuurlijk kom ik vaak terug bij dezelfde standaardtechnieken, vooral wanneer ik ’s ochtends vroeg op moet staan. Maar door te spelen met andere kleuren en soms andere technieken te gebruiken probeer ik er toch iedere keer net een beetje anders uit te zien. Want dat vind ik nu eenmaal leuk. Daarom leek het mij leuk om eens een week in make-up looks-artikel te schrijven, want op die manier kun je zien wat ik zoal draag en wellicht haal jij er ook wat inspiratie uit. Enjoy!

MaandagDSC08135Ik begon mijn maandag met een hele rustige look. Matte oogschaduws in taupe en roze tinten sierden mijn ogen. Deze zijn overigens allemaal van het merk Make-up Geek. Verder draag ik een perzikkleurige blush (was al even geleden, in de winter draag ik die niet zo veel…) en op mijn lippen draag ik MAC Myth lipstick met een beetje roze gloss eroverheen.

Dinsdag

DSC08167Op dinsdag had ik zin in paarse lippen, hiervoor heb ik een lippenstift van Catrice gebruikt die heel fijn aanvoelt. Verder draag ik een lichte blush op mijn wangen en gouden oogschaduw afgemaakt met een bronzen eyeliner (die je hier niet zo duidelijk ziet). Ook heb ik de onderste wimperrand nog wat aangezet met een bruine oogschaduw.

Woensdag

DSC08213Felle lippen dag! Ik wilde mijn nieuwste aankoop (LAsplash liquid lipstick in Jasmine) graag uitproberen. Maar wat draag je verder bij zo’n felle lipkleur? Ik ging voor een lichte variant van smokey eyes met een roestige kleur als basis. Langs mijn wimperrand zat het donkerbruine oogpotlood van Essence. Op mijn wangen heb ik Cubic gebruikt, een mooie blush van MAC. De highlighter is op deze foto totaal weggevallen…Hmm, misschien moet ik meer highlighter gebruiken? *Note to self*

Donderdag

DSC08145

Op donderdag wilde ik nog iets uittesten met mijn nieuwe liquid lipsticks. Ik heb namelijk al vaker gezien dat je deze ook als eyeliner zou kunnen gebruiken. En waarom niet? De liquid lipsticks zijn waterproof en smudgeproof en dat zijn sommige van mijn eyeliners ook. Ze drogen ook mooi mat op, dus op donderdag deed ik een poging. Je hebt een eyelinerkwast nodig (natuurlijk, je kunt niet vanuit de tube werken :D). Je ziet het op de foto wellicht niet zo duidelijk, maar de eyeliner is een donkerrode kleur, die er erg mooi uitzag. Ik heb die dag diverse complimenten gehad over de kleur. Verder draag ik een makkelijke ooglook met een matte bruine tint in de arcadeboog en goud op het ooglid. Op mijn lippen draag ik mijn go-to lippenstift van MAC: Please me.

Vrijdag
Bestand 11-03-16 15 31 21 Bestand 11-03-16 15 31 03

Op vrijdag had ik een opening van de strandtent van mijn oom en tante. Ik had super veel zin om hier naartoe te gaan en me hiervoor op te doffen. Heb ik dus ook gedaan, maar achteraf realiseerde ik me pas dat ik vergeten was foto’s te nemen met mijn goede camera. Gelukkig had ik nog wel wat op Snapchat staan en dus gebruik ik die foto’s nu in dit artikel 🙂
Maar ik wilde gaan voor de vampy-lippen en dat deed ik door de liquid lipstick van LAsplash in Vampire (toepasselijke naam) te gebruiken. Met zo’n heftige lipkleur moet je ook je blush een beetje extra aanzetten anders lijk je een spook, dus dat heb ik gedaan met de Sleek blush in Antique.
Op mijn ogen droeg ik een donkerblauwe eyeliner van de Hema en de wimpers zijn de 080 Lengtening wimpers van Eylure.

Zaterdag
DSC08227Zaterdag wilde ik nog wat meer testen met de liquid lipsticks. Ik heb de kleur Jasmine (die ik eerder deze week op mijn lippen droeg), nu gebruikt als eyeliner voor deze dubbele eyeliner-look. Ik heb eerst een lijn gemaakt met de roze kleur en daarna een lijn met zwart. Ik wilde dit uittesten en heb de eyeliner dus nog niet overdreven groots aangezet, maar heel subtiel gehouden. Toch viel het veel mensen wel op. Voor de eyeliner had ik mijn ogen al opgemaakt met oogschaduw uit het Naked2 palette. Op mijn lippen droeg ik de MAC longlasting lipcreme in ‘Till tomorrow.

Zondag

DSC08177

Op zondag gingen we uiteten met mijn ouders. Ik had van te voren bedacht dat ik me hier helemaal voor ging opdoffen, maar puntje bij paaltje had ik hier niet zoveel zin in. Ja, ook een make-upjunkie heeft niet altijd even veel zin om make-up op te doen. Ik heb dus mijn snelle, dagelijkse look gemaakt (klik hier voor de tutorial) en daarbij droeg ik een oranje lippenstift van het merk Invite.

Zo, en dat was mijn week alweer! Nu terugkijkend realiseer ik me dat ik deze week geen enkele make-upvrije dag heb gehad. Meestal heb ik ook wel één dag in de week dat ik geen make-up draag, maar soms vind ik het ook gewoon te leuk om dingen uit te proberen en dan draag ik wel een hele week make-up.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en dat je er wellicht wat inspiratie uit kunt halen.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s