Vrijdag: YouTube-dag

Het is al even geleden, maar vandaag heb ik weer eens een haartutorial voor jullie. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ’s ochtends voordat ik naar mijn werk moet heb ik geen zin om een uur eerder op te staan voor mijn haar. Daarom heb ik een aantal simpele, go-to haarstijlen. Maar ik wil niet steeds hetzelfde dragen en dus verzin ik wel eens variaties op dezelfde haarstijl. En dat heb ik vandaag dus voor jullie in deze tutorial gedaan: één stijl, vijf kapsels. Hopelijk kun je er wat inspiratie uithalen.

Liefs,
Corinne.

PS: Benieuwd naar de make-up look? Check die tutorial hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s