Foto-tutorial nail-art Pasen

Yes, dit weekend is het Pasen. Pasen staat voor mij een beetje gelijk met: begin van de lente. Ook al valt Pasen vroeg dit jaar we hebben ook nu al best wel zonnige dagen gehad. Naast lente denk ik bij Pasen ook aan eieren, pastelkleuren, brunchen en versieren. En laat dit artikel nu eigenlijk over dat laatste gaan, namelijk het versieren van je nagels met een paasnail-art! Kijk je mee hoe ik onderstaand design heb gemaakt? Ik laat het stap voor stap zien.
DSC08298Zoals jullie kunnen zien bestaat deze nail-art uit drie designs eigenlijk. Op de pink en duim heb ik hetzelfde gedaan, de wijs- en ringvinger zijn hetzelfde en op de middelvinger heb ik een haasje en kuikentje gemaakt. Het lijkt misschien ingewikkeld door de diversiteit aan designs maar dat is het niet. Laten we beginnen!

DSC08273

Basecoat: Etos basecoat

Stap 1: Het is belangrijk je nagels goed te beschermen en dit doe je door allereerst een laagje basecoat te gebruiken.

 

 

DSC08277

 

 

Stap 2: Dan gaan we de basiskleuren aanbrengen. Op de pink en duim is dit pastelgeel (Ciaté loop the loop), de wijs- en ringvinger wit (OPI Alpine snow) en de middelvinger babyblauw (Kiko Cupcake nail lacquer #42).

DSC08278

 

Stap 3: Breng drie tinten groen aan op een sponsje en spons dit over de wit gelakte nagels zodat je een gradient-effect krijgt. Lakjes: China Glaze Take a hike (donker), China Glaze Cha cha cha (midden) en Matbelline colorshow Pow green.

DSC08280

Na stap 3 ziet je manicure er zo uit.

DSC08285

 

 

Stap 4: Maak een rondje met de witte lak op je middelvinger en breng met een dotting tool twee langwerpige oren aan.

DSC08286
Stap 5: Maak op je andere middelvinger een half rondje in het geel (OPI Candlelight). Gebruik deze gele lak ook om simpele bloempjes te maken op de wijs- en ringvinger door vijf stipjes in een cirkel te zetten. Herhaal dit met oranje (OPI Hi, pumpkin).
DSC08289

 

Stap 6: Maak het konijntje af door met roze een neusje en de binnenkant van het oor te tekenen (China Glaze Dance baby) en met zwart de oogjes (Kiss striper zwart). Maak de bloempjes af door een bruin stipje in het midden van het rondje (China glaze Foie gras).

DSC08290

 

 

Stap 7: Maak ook het kuikentje af door oogjes, hoofdhaartjes en een snaveltje te tekenen met een dotting tool.

DSC08293

 

 

 

Stap 8: De duim en pink maak je af door er met allerlei kleurtjes en een dotting tool random stipjes op te zetten.

DSC08294

 

 

 

Stap 9: Maak je manicure af door een laagje topcoat (Seche Vite topcoat) aan te brengen.

DSC08298Stap 10: Geniet van je lange weekend, die lekkere brunch en (hopelijk) het mooie weer met je in stijl gelakte nagels ;).

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s