Vrijdag: YouTube-dag

Jaahaaa, de lente is officieel al even begonnen (21 maart) en ik heb er zin in. Laat dat zonnetje maar komen, de mooie blauwe luchten, de bloemetjes, de frisheid. Ik houd van dit seizoen! Ik wilde dan ook nail-art maken die past bij dit lichte seizoen en ik denk dan al snel aan pasteltinten. Ook had ik al een tijdje het idee om een galaxy nail-art te maken. Nou, en laat één plus één nu net twee zijn en dus hebben ik deze ideeën gecombineerd in één nail-art. Zie hier: de pastel galaxy nail-art was geboren. Natuurlijk hoop ik dat jullie dit weer leuk vinden om te zien. Je kunt deze techniek natuurlijk ook met andere kleuren toepassen wanneer je geen lover bent van pastel 😉

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s