Beauty wishlist New York

Kan een meisje ooit genoeg make-up hebben? Uhm, nee! En ik weet zeker dat er genoeg make-upjunkies rondlopen die het met mij eens zijn. En gelukkig komen steeds meer buitenlandse merken ook in Nederland terecht of we kunnen ze via internet bestellen en op onze stoep laten bezorgen.
Maar…ik ben iemand die sommige (vooral duurdere) aankopen toch niet zomaar via internet wil doen. Ik wil van te voren het product even kunnen bekijken, voelen, testen enzovoorts. En laat dit nu net niet kunnen via internet. Nu begin je wellicht te snappen hoe het kan dat ik een beauty wishlist heb voor mijn tripje naar New York. Er zijn namelijk wat producten die ik graag wil bekijken (en misschien kopen) wanneer ik daar ben en dat lijstje deel ik vandaag met jullie 🙂

Zoals ik al zeg: ik wil de producten eerst bekijken voordat ik daadwerkelijk een aanschaf doe. Het zou dus best kunnen dat ik helemaal niets mee terugneem (yeah, as if…) of dat er maar een gedeelte van de producten mee terug komt. Want laten we eerlijk wezen: alle producten zouden me een rib uit mijn lijf kosten en allemaal heb ik ze nu ook weer niet nodig. En er zullen ongetwijfeld producten tussen zitten die ik de hype niet waard vind.
Maar naar welke producten ben ik nu toch zo nieuwsgierig?

* Anastasia Beverly Hills – Glow kit *

De Glow Kit is er in twee varianten: Gleam en That glow en kosten $40,00 per stuk. Hiervoor krijg je vier verschillende highlighters, die in het ene palette koel van ondertoon zijn en de andere zijn warm.
Ik wil heel graag mijn highlighter-collectie wat meer uitbreiden, want ik vind dat ik nu soms een beetje weinig keuze heb op highlighter gebied. Dus ik ga deze zeker bekijken, maar het probleem is dan weer dat ik ze het liefst allebei heb…zucht…

* Anastasia Beverly Hills – Brow definer *

Hetgene waar Anastasia groot mee is geworden zijn de producten voor de wenkbrauwen. Aangezien ik al tijden de wenkbrauwpotloodjes van Rimmel gebruik, wil ik wel eens weten waar deze hype omgaat. Ik wil dus zeker even naar de Brow definer ($23,00) kijken, een super scherp potlood voor de wenkbrauwen.

* Kat von D – Lock it foundation & concealer *

 

 

Een goede foundation, iedereen is altijd op zoek naar de beste optie toch? Ik ben heel nieuwsgierig naar de Lock it foundation van KatvonD ($35,00), omdat dit een high-coverage foundation is (en daar houd ik nu eenmaal van) en ik denk dat ze een tint hebben die licht genoeg is voor mij (jeej!). De concealer ($25,00) schijnt ook echt goed te blijven zitten en niet in de lijntjes te trekken dus die wil ik er dan natuurlijk bij hebben 🙂

 

 

 

 
* Hourglass – Ambient Lightning palette *

Dit palette ($62,00) is niet bedoeld als highlighter, ook al zou je dat misschien denken bij het zien van dit palette. Het is eigenlijk bedoeld als finishing powder. Door verschillende technologieën zou dit prachtige poedertje moeten zorgen voor een mooie verdeling van het licht over de huid waardoor imperfecties minder opvallen. Klinkt goed! Het doet me altijd een beetje denken aan het verhaal van de Guerlain Metéorites (die balletjes), maar ik ben benieuwd hoe dit er in real life uitziet.

* Milani – Baked blush *
De baked blushes van Milani ($8,30 per stuk) zijn een ware hype. En ook al kun je deze tegenwoordig ook via internet bestellen, toch zou ik ze graag in het echt ontmoeten. Al is het alleen maar om de kleuren goed te kunnen zien. Het schijnt dat deze blushes enorm goed gepigmenteerd zijn, ondanks de redelijk vriendelijke prijs. Ik ga dus ook zeker nog even een drugstore inlopen om dat te bekijken.

* Make Up Forever – Aqua liner liquid eyeliner *

Dit zijn alle kleuren die ze hebben van de Aqua liner liquid eyeliner ($23,00) van Make-up forever. Maar gezien de prijs ga ik ze zeker niet allemaal kopen. Eén kleur heb ik hiervan al: de turqouise kleur en die is echt prachtig, super waterproof en heeft een heel precies kwastje. Dit is dan ook de reden waarom ik deze eyeliner in de matte zwarte kleur wil want hiermee kan ik heel precies werken.

* Onze drugstore-merken bekijken *
Had ik het eerder al over de drugstore inlopen voor de vriendelijk geprijsde blushes van Milani, ik ga sowieso de drugstore in Amerika inlopen om te bekijken hoe hun assortiment eruit ziet. Er zijn namelijk merken die daar een veel uitgebreider assortiment hebben en dan ben ik wel benieuwd hoe dat assortiment er uitziet. Daarnaast zijn sommige merken vriendelijker geprijsd in Amerika, dus wil ik ook graag eens kijken of mijn favoriete mascara daar goedkoper is (inslaan!!), haha.

Urban Decay: 20 years of beauty with an edge
OMG, kijk dan! Kwijl…Dit is veel te duur, dus staat echt niet op mijn wishlist, je hoeft namelijk maar 375 dollar te betalen voor deze set. Maar ik wilde dit plaatje gewoon even met jullie delen!
Ik ben echt benieuwd met wat ik uiteindelijk thuis ga komen! Mocht het interessant genoeg zijn, dan zal ik uiteraard nog wel een shoplog opnemen zodat ook jullie kunnen zien wat er mee terug komt uit Amerika :).

Liefs,
Corinne.

Advertenties

One thought on “Beauty wishlist New York

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s