Review LASplash liquid lipsticks

Als er een make-upproduct is wat een ware hype is, dan is het wel liquid lipstick. Liquid lipstick is een vloeibare lippenstift die je als een gloss aanbrengt. Vervolgens droogt de liquid lipstick op en is het waterproof en smudgeproof. Je zou dus moeten kunnen eten, drinken, zweten, noem het maar op en nog zou de lipstick moeten blijven zitten. Diverse merken hebben dit product op de markt gebracht, zoals Anastasia Beverly Hills, Colouredraine en Jeffree Star. Een merk wat hier niet zo bekend is, is LASplash en die heeft dit product ook. Wie mij volgt op Snapchat (sweetlooksnl) weet dat ik een paar weken geleden dit product heb aangeschaft en na een aantal weken testen heb ik dan vandaag de review voor jullie!DSC08341

LASplash is een Amerikaans bedrijf gevestigd in (hoe kan het ook anders?) Los Angeles. Het merk bestaat sinds 2001 en alle producten die ze maken worden ontwikkeld en geproduceerd op Amerikaanse bodem. Hierdoor voldoen de producten aan strenge eisen wat betreft ingrediënten.
LASplash is bij ons in geen enkele fysieke winkel te koop, maar het is wel heel makkelijk te bestellen via http://www.boozyshop.nl. Deze webshop werkt altijd erg fijn, want heb je de producten voor 20.00 uur besteld dan kun je ze de volgende dag al in huis verwachten.

De liquid lipsticks van LASplash komen allemaal in een tubevorm met een lipglossapplicator aan het uiteinde. Alle liquid lipsticks zijn vloeibaar in de tube, maar na het aanbrengen drogen ze binnen twee minuten waardoor ze longlasting, smudgeproof en waterproof worden. Hoeveel product er precies in de tube zit, kan ik nergens terug vinden, wat een beetje jammer is. In ieder geval betaal je per lipstick € 15,99, wat ze in liquid lipstick-land niet het goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste maakt.
De liquid lipsticks zijn bij LASplash in diverse collecties uitgekomen, wat ook de verschillende kleuren doppen verklaard. De gouden dop zijn liquid lipsticks uit de Lip Couture lijn, de zilveren dop is de Lip Lustre (hier kan ook een glans aan toegevoegd zijn) en de roze doppen zijn uit de Smitten Liptint Mousse-collectie.
Ik heb nu in totaal twaalf kleuren, maar er zijn er dus nog veel meer. Ook komen ze nog steeds met nieuwe kleuren uit. De kleurselectie loopt van nude tot felgekleurd en kleurtjes die je niet zo snel zou verwachten. Die brede kleurselectie vind ik echt heel leuk, want hierdoor zit er voor iedereen wel wat tussen. Ik heb vooral gekeken naar mijn eigen collectie en ik heb dus kleuren gekozen die ik echt nog niet had. Er zitten dus kleuren tussen die zeker niet iedereen zou kiezen. Ik wil jullie eerst swatches laten zien van alle twaalf de kleuren die ik heb en daarna laat ik je nog weten wat ik van de kwaliteit vind.

Lip Couture Cryptic
Bestand 24-03-16 16 50 25

Cryptic is de meest nude-achtige kleur die ik heb gekozen. Maar er zit een grijze ondertoon die tegenwoordig heel erg populair is. Alhoewel je deze kleur dus heel veel ziet kan ik niet zeggen dat hij mij goed staat. Ik wordt er een beetje spookachtig door, maar wanneer je een donkerdere huidskleur hebt (wat niet moeilijk is…), dan kan deze kleur je prachtig staan.

Smitten Liptint Mousse Lovestruck
Bestand 24-03-16 16 33 18
Lovestruck is een mooi diepe mauve kleur. Zoals je ziet dekt hij niet perfect bij de randjes en daar zou deze kleur dus een extra laagje mogen hebben. Hierbij is het belangrijk dat je wacht totdat de lipkleur opgedroogd is, omdat je anders de onderliggende laag wegvaagd.

Smitten Liptint Mousse Raven
Bestand 24-03-16 16 53 27Ik had wel rode lipsticks maar een hele donkere vampy-rood die miste nog in mijn collectie en Raven kan met recht zo’n kleur genoemd worden. Van dichtbij zie je dat hij dieprood is en van wat verder weg vraag je je af of het niet richting zwart gaat.

Lip Couture Forbidden
Bestand 20-03-16 17 10 40Onder het mom: een lekkere felle zomerkleur! Forbidden is een mooie, felle koraalroze kleur die je tanden witter doet lijken door de blauwe ondertoon die erin zit. Prachtig!

Lip Lustre Jasmine
Bestand 20-03-16 17 14 35Het probleem met via internet bestellen is dat kleuren wel eens kunnen vertekenen op beeld. Zo dacht is dat Jasmine heel verschillend zou zijn van Forbidden, maar in de tube leken ze wel hetzelfde. Toch is dit niet waar en dit wordt mede veroorzaakt door de lichte glans die Jasmine lijkt te behouden.

Lip Couture Till Midnight
Bestand 20-03-16 17 05 57Till Midnight is een frisse oranje-rood. Het is een kleur die ik vaak meer in de zomer en herfst draag. De pigmentatie van deze kleur is werkelijk fantastisch en hij smeert lekker weg. Let wel op met deze kleur, want het kan je tanden geler doen lijken.

Smitten Liptint Mousse Bewitched
Bestand 24-03-16 16 27 48Bewitched is een fuchsia-paarse kleur die heel fris staat door de blauwe ondertoon die erin zit.

Lip Lustre Esmeralda
Bestand 24-03-16 16 55 26We blijven in de paars-familie, maar dan wel een aan de andere kant van het spectrum. Deze kleur is zeker gedurfd door de paarse kleur met blauwe ondertoon.

Lip Couture Vindictive
Bestand 24-03-16 16 57 51Wat heb ik getwijfeld over deze kleur, maar wat ben ik blij dat ik deze genomen heb. Vindictive is echt een originele kleur die ik nog nergens anders tegen ben gekomen. Het is een grijs-blauwe kleur en ik zie al helemaal een ijskoningin-tutorial voor me met deze kleur.

Lip Lustre Dia de los Muertos Sangre Azul
Bestand 24-03-16 16 51 19Deze metallic blauwe kleur zit in een limited edition verpakking en de kleur is zeer binnenkort niet meer te koop. Ik vind de metallic glans aan deze kleur heel erg mooi, het brengt de lipkleur meer tot leven.

Smitten Liptint Mousse Komodo
Bestand 24-03-16 16 54 23Komodo is een donker groene kleur die vrij lastig aan te brengen is omdat deze kleur redelijk dik was. Hierdoor bracht je snel te veel aan en wanneer je dit uitsmeerde dan werd het niet egaal. Zeer zorgvuldig doen dus…

Lip Couture Venom
Bestand 24-03-16 16 52 18Venom is inktzwart en juist daarom wilde ik hem hebben. Hiermee ga je meestal niet zomaar naar je werk, maar je kunt Venom ook gebruiken om andere kleuren donkerder mee te maken wanneer je dat wilt.

En dan de echte review, wat vind ik van dit product? Nou, we zullen maar beginnen met het positieve: allereerst vind ik de ruime kleurkeuze echt heel erg fijn, er is echt voor ieder wat wils.
De meeste kleuren smeren lekker uit en dekken in één laag zonder dat ik mijn lippen van te voren heb gecamoufleerd.
De kleuren blijven erg lang zitten. Drinken is geen probleem met deze lipstick. Een zoentje geven ook niet en ook eten kunnen de meeste kleuren aan. Let alleen wel op bij vettig eten, door het vet komt de lipkleur er wel af en dan moet je vooral de binnenrand wel even bijwerken.
De producten zijn makkelijk vanuit je luie stoel besteld en worden snel geleverd.
De verpakking van het product is praktisch en de applicator werkt prima bij het aanbrengen van dit product. Je kunt er heel precies mee werken.
Ze zijn multi-inzetbaar. Ik heb de liquid lipsticks inidividueel gebruikt, maar ook met elkaar gemengd om eigen kleuren te maken. Daarnaast heb ik diverse lipsticks ook al als eyeliner gebruikt door ze met een klein kwastje aan te brengen. Dit blijft een hele dag super goed zitten!

En natuurlijk heb ik ook wat minpuntjes, hier komen ze:
Alhoewel LASplash niet de hoofdprijs vraagt voor dit product vind ik zestien euro toch wel ietwat aan de hoge kant wanneer je het tubetje bekijkt.
Liquid lipsticks drogen helemaal mat op en geven een erg droog gevoel op de lippen. Dit is bij deze niet anders. Je kunt deze producten dan ook zeker niet gebruiken wanneer je hele droge lippen of velletjes hebt, goed hydrateren en scrubben van te voren dus.
Niet alle kleuren werken even fijn, sommige zijn net iets te dik qua textuur waardoor ze niet mooi smeren. Deze kleuren zijn een uitdaging om egaal te krijgen.
Je moet een vaste hand hebben met deze liquid lipsticks want iedere uitschieter zie je. Het aanbrengen moet je dus heel precies doen, waar niet iedereen zin in zal hebben.

En wat is het eindoordeel? Ik vind liquid lipsticks fijne producten wanneer je super gepigmenteerde kleuren wilt hebben. Het aanbrengproces vergt even wat meer tijd en concentratie, maar dan heb je ook wat. Daarnaast vind ik de multi-inzetbaarheid echt super, vooral als make-up artist want dit scheelt weer ruimte in mijn kit. Kortom: ik kan dit product zeker aanraden!
Heb jij ervaring met dit product? Wat is jouw mening?

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s