Vrijdag: YouTube-dag

Waar ik woensdag een nail-art fototutorial met jullie heb gedeeld voor de aankomende Koningsdag, is het vandaag tijd om een make-uplook voor deze feestdag met jullie te delen. En Koningsdag is natuurlijk de ideale dag voor oranje, dus die kleur komt in deze make-uplook dan ook zeker naar voren. Of je nu gaat feesten, op de rommelmarkt gaat staan of een feestje bij mensen thuis viert, maakt niet uit aangezien je altijd onderdelen van de look kunt pakken en die toe kunt passen wanneer je de gehele look te veel vindt. In ieder geval wens ik jullie een fijne dag op de verjaardag van Willem-Alexander en vergeet geen oranje tompouce te eten 😉 Voor mij het symbool van Koningsdag…

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s