Vrijdag: YouTube-dag

In het artikel van maandag deelde ik mijn tips voor bruidjes wat betreft beauty. In dat artikel heb ik ook gezegd dat je niet overal veel geld voor hoeft uit te geen. Je kunt bepaalde dingen zelf doen, zoals je nagels. In het artikel stond ook een foto van mijn nagels, die ik zelf had gelakt voor mijn bruiloft. En voor de video in deze bruidsweek ga ik uiteraard met jullie delen hoe ik mijn nagels had gedaan voor mijn bruiloft. Het is totaal niet moeilijk, maar geeft wel een mooie, verzorgde indruk en de kleur kun je aanpassen op de themakleur van je bruiloft.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s