Vijf must-have lentelakjes

Trends komen en gaan, maar vaak zijn er per seizoen wel enkele dingen die terugkomen. Op nagellakgebied zijn dat donkere, vampy kleuren in de herfst, glitter rond de feestdagen, neon in de zomer en zachtere pasteltinten in de lente. Omdat ik altijd wel fan ben van een beetje kleur op mijn nagels, vind ik het helemaal niet erg om in de lente weer vrolijke kleurtjes te gaan gebruiken. Ik heb vijf lakjes op een rijtje gezet voor jullie, waarvan ik vind dat het echt musthaves zijn in je lente-collectie.

DSC08658

In onderstaand rijtje laat ik stuk voor stuk bestaande lakjes zien, maar het is uiteraard niet noodzakelijk dat jij precies dezelfde lakjes hebt. Je kunt de verschillende kleuren natuurlijk vaak ook bij andere merken tegen komen, waarbij ze soms maar een heel klein beetje verschillen van elkaar. Onderstaand rijtje is meer als inspiratie bedoeld 🙂

1. Babyblauw – Essence Doad
DSC08636Een babyblauw-lakje staat altijd heel vrolijk en vaak valt het met deze kleur nog niet zo op dat je nog niet zo bruin bent dit seizoen. Voor de lente zou je deze lak zelfs nog iets lichter kunnen pakken, dan wordt het nog wat meer pastel. Maar ik word enorm vrolijk van deze kleur, net als de blauwe luchten die we in de lente steeds meer zien.

2. Mintgroen – OPI That’s hula-rious
DSC08638

Wanneer je het hebt over pasteltinten dan kan een mintgroene kleur niet ontbreken in je collectie. Deze mintgroene kleur van OPI smeert goed weg en dekt in twee laagjes. Daarnaast blijven de meeste lakjes van OPI altijd goed zitten, maar dat mag ook wel voor de prijs. Wel merk ik dat ze in verloop van tijd de neiging hebben om dikker te worden, maar dat kan een beetje nagellakverdunner wel oplossen.

3. Zachtgeel – Ciaté Loop the loop 
DSC08641 Over pasteltinten gesproken: deze zachtgele kleur van Ciaté past perfect in dat rijtje. Het doet me altijd denken aan het voorzichtige zonnetje en de opkomende narcissen. Dit lakje van Ciaté is echter wel een uitdaging om mee te werken. Je hebt meerdere laagjes nodig om het dekkend te krijgen en dan nog is het niet altijd egaal…Maar dat heb ik voor deze kleur wel over!

4. Koninklijk oranje – OPI Where did Suzi’s man-go?
DSC08645

De naam van dit lakje alleen al, ge-ni-aal! Lente is ook het seizoen van de Koningsdag en daarom vind ik dat een koninklijk/Hollands oranje lakje niet mag missen in je lente musthaves. Hoe zou je je nagels anders in stijl moeten lakken voor deze feestdag?

5. Lieflijk roze – China Glaze Pink-ie promise
DSC08651In deze lichtroze kleur zit een hele lichte parelmoeren glans, die je op de foto niet zo goed ziet. Die glans maakt de lak in real life wel extra interessant. Een roze lakje mag van mij bij ieder seizoen, al verschillen de tinten wel per seizoen. Maar roze is voor mij een must (tsja, meisje-meisje he…). Het merk China Glaze is overigens via verschillende webshops in Nederland te koop, zoals http://www.prettypolish.nl

Kort maar krachtig waren dit dan mijn vijf musthave kleurtjes voor op de nagels in de lente. Ik hoop dat je er wat inspiratie door hebt opgedaan. Trouwens: met de manicure van de bovenste foto heb ik gewoon nog een week rondgelopen en daar heb ik best veel leuke opmerkingen over gekregen. Dus wil je een simpele, maar eyecatcatching manicure? Gewoon iedere nagel in een ander kleurtje lakken en je bent klaar 😉

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s