FriYou: Shoplog New York

Yeah, that’s right. De naam Vrijdag: Youtube-dag vond ik niet zo leuk meer. En toen begon ik te denken: hoe ga ik deze rubriek dan noemen? Friyay kwam al snel naar boven, maar het leek mij wel leuk wanneer de naam naar de vrijdag en YouTube verwijst…En daarom verzon ik in plaats daarvan FriYou, je vrijdag-youtube-dag op Sweetlooks :). En als eerste video in deze rubriek heb ik voor jullie mijn shoplog van mijn trip naar New York. Het zal jullie namelijk niet ontgaan zijn dat ik anderhalve week in deze metropool heb rond mogen lopen. En natuurlijk heb ik ook het één en ander geshopt en dat wil ik graag met jullie delen. Hopelijk vinden jullie het weer leuk om te zien.

Liefs,
Corinne.

PS: Wil je meer weten over mijn reis naar New York? Maandag komt er een artikel met mijn ervaringen en tips, dus check zeker even terug als je dit leuk vindt!
PSPS: Vooral degene die mij op snapchat volgen hebben al veel meegekregen van mijn reis naar New York en wat we allemaal gedaan hebben. Gemist? Voeg me dan toe op snapchat, dan krijg je vaker een kijkje in mijn persoonlijke leven (sweetlooksnl).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s