Beauty in het vliegtuig, wat mee te nemen?

Als ik op reis ga, is het altijd een dingetje: wat neem ik mee en wat laat ik thuis? Wanneer je met het vliegtuig reist, is dit altijd nog een extra dingetje want je mag niet zomaar alles meesjouwen het vliegtuig in. Zolang je het in je koffer doet is er niet zoveel aan de hand, maar vooral bij lange vluchten vind ik het wel fijn om een aantal zaken bij de hand te hebben in mijn handbagage. Daarom laat ik jullie vandaag in dit artikel zien wat ik meeneem in het vliegtuig, beauty-editie natuurlijk.

In het vliegtuig hangt er altijd een hele droge lucht en mede daardoor vind ik het toch wel fijn om een aantal dingen bij de hand te hebben om mijn huid te verzorgen. Bij lange vluchten doe ik standaard mijn bril op, want die uitdrogende lucht is echt heel vervelend wanneer je lenzen draagt. Door het uitdrogende effect van een vliegtuig is het sowieso belangrijk om goed te drinken, maar daarnaast wil ik er ook voor zorgen dat mijn huid gehydrateerd blijft door goed te smeren. Daarom heb ik altijd het volgende mee:
DSC08626Op de foto hierboven zie je een lippenbalsem, een vochtinbrengende crème die ik in een kleiner potje heb gedaan. Dit product kan ik voor mijn gezicht gebruiken, maar ik kan er ook mijn handen mee insmeren. verder heb ik nog een nagelriemolie mee van OPI.

Verder vind ik het bij lange vluchten fijn om me op te kunnen frissen, omdat je anders zo muf kunt gaan ruiken. Dit breng ik alleen wel pas op nadat we geland zijn, anders worden mede-passagiers niet zo blij van jouw walmen.
DSC08628Hierboven zie je dus een desinfecterende handzeep, een deodorant (voor de reis koop ik een kleinere variant) en een kleine parfumtester. Zo ruik je weer een beetje fris wanneer je aankomt op de plek van bestemming.

Meestal draag ik bij lange vluchten geen make-up, maar soms gaan we bij aankomst direct de stad in en dan vind ik het toch wel fijn iets op mijn gezicht te doen. Hiervoor heb ik de volgende producten bij:
DSC08630Op de foto zie je een concealer, een poeder, een mascara, een lipkleur, een wenkbrauwpotlood en een blush/bronzer/highlighter met kwast.

Naast deze producten heb ik ook altijd een borsteltje en haarelastiekjes mee om mijn haar nog even door te kunnen borstelen en eventueel in een staart te doen.
DSC08632Bij lange vluchten stop ik ook een tandenborstel en een kleine tandpasta in mijn tas, zodat ik even mijn tanden kan poetsen. Ook smintjes kunnen niet missen om tussendoor mijn adem op te kunnen frissen 🙂

En dat was het op beautygebied. Natuurlijk neem ik nog wel andere dingen mee, zoals eten/drinken, boekjes, een lapje voor bij mijn ogen, reistabletjes en een opblaasbaar kussentje.

Wat is voor jou echt onmisbaar bij lange vluchten?

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s