FriYoU: Make-up ~ Tips bij vermoeidheid

Een nachtje (of een paar) minder slapen, drukke weken op je werk of school, een vervelende privésituatie…allemaal redenen waarom je weleens minder slaap krijgt of minder uitgerust bent dan je zou willen. Helaas zie je dit meestal gelijk terug in je huid en je uitstraling: doffe tint, donkere kringen of wallen, diepere lijntjes, noem het maar op. Uiteraard is de beste oplossing hiertegen: goed uitrusten en voldoende slapen. Maar dit is niet altijd (meteen) mogelijk en daarom geef ik in de video van vandaag make-up tips bij vermoeidheid.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s