FriYou: Nieuwe favorieten juni 2016

Nadat ik de laatste tijd een aantal nieuwe producten heb uitgeprobeerd, heb ik er nieuwe favorieten bij. En mij leek het leuk om die eens met je te delen in een video. Ik heb nog nooit eerder zo’n soort video gemaakt, dus ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik heb het over huidverzorging, make-up, food en series. De meeste producten zijn niet nieuw op de markt, maar wel nieuw voor mij omdat ik ze nog niet eerder had gebruikt.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s