Leuke haarstijlen voor warm weer

Bij zomer denk ik aan: warm weer, festivals en vakantie. Deze drie dingen gecombineerd zorgen ervoor dat ik mijn haar in de zomer anders draag dan in de winter. Vaak wil ik in de zomer mijn haar meer vast dragen, aangezien dit koeler is. Ook heb ik vaak in de zomer meer tijd, omdat ik makkelijker uit bed komt (want licht buiten) en omdat ik als docent een lange zomervakantie heb (joepie!!).
Maar wat zijn nu de trends van dit moment? Ik zet een beetje haarinspiratie voor je op een rijtje!

1. De vlecht
De vlecht is altijd een goed idee. Naast het feit dat je het haar bundelt, waardoor het koeler is, ziet het er leuk uit. En je kunt zelf nog alle kanten op met deze haarstijl, want je kan het haar stoer invlechten of voor een nonchalante, losse vissengraatvlecht gaan. Hoe dan ook: de vlecht is hip! Mocht je eens iets anders willen? In de video hieronder laat ik je twee vlechtstijlen zien die je maakt met vier strengen:

2. De bandana
Dit is echt iets wat ik in de winter nooit doe, maar in de zomer vind ik dit nog wel eens een fijne haarstijl. Ook ideaal voor warme zomerdagen op het strand, want met de bandana kun je alle kanten op. Je kan dus ook je haar bedekken en zo beschermen tegen de zon. Ook voor de bandana geld dat je er nog allerlei kanten mee uit kunt, multifunctioneel dus!

#SC03544

Charmante foto, I know…Was voor een video haha

3. Festivallook
Deze haarstijl vind ik echt een typische festivallook. Een beetje hippie-achtig, zal ik maar zeggen. En de look is zo makkelijk te maken! In deze video laat ik ook zien hoe je dit voor elkaar krijgt, vanaf 5.44 min.

DSC08608

4. De rommelige knot
Een haarstijl die ik heel leuk vind, maar nooit zo goed voor elkaar krijg: de rommelige knot. Ik ben niet zo goed in rommelig haar…Mijn haar wordt zo snel slierterig. Maar ik ga het deze zomer zeker meer proberen, want dit ziet er zo leuk uit. Ik heb het plaatje hieronder geleend van Girlscene.nl, zodat je stap voor stap kunt zien hoe je het kunt doen.

5. De side-ponytail
Een standaard paardenstaart saai? Tsja, dat kan ik begrijpen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een staart aan de zijkant van je gezicht. En vind je een standaard staart saai? Dan kun je ook variëren, zoals ik in deze video laat zien.

DSC08036Vijf leuke ideeën voor je haar in de zomer, waarbij er nog genoeg ruimte is om te variëren. Haar in de zomer saai? Nee, zeker niet! Hoe draag jij je haar graag in de zomer?

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s