Eetdagboekje: ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het zorgt voor een goede start van de dag. Door een goed ontbijt ontwaakt je lichaam uit de rusttoestand. Daarnaast geeft het je energie om door de dag te komen. Wanneer je niet of slecht ontbijt heeft onderzoek uitgewezen dat je sneller de neiging hebt om door de dag heen te gaan snaaien. Maar als je net zoals ik ben, dan wil je graag gezond ontbijten maar niet iedere dag hetzelfde eten. En daarom heb ik een eetdagboekje gemaakt van een week aan ontbijtjes. Ik heb dit eens op een andere manier gedaan, namelijk via een video opgenomen in een vlogstijl. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Mocht je het leuk vinden, dan kan ik dit soort video’s vaker maken bijvoorbeeld voor de lunch, diner of tussendoortjes.

Ik hoop dat ik jou op deze manier weer inspiratie heb laten opdoen voor het variëren met ontbijtjes! Eet smakelijk in ieder geval 🙂

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s