FriYou: Haar ~ Beach waves zonder beach

In de zomer hoor je veel mensen over strand-haar. De één vindt het helemaal geweldig, terwijl de ander het verschrikkelijk vind. Beach haar krijg je door het zoute water van de zee. Maar wat nu als je helemaal niet zo van het strand houdt? Dan kun je dus nooit beach haar hebben…Nou, daar zijn gelukkig oplossingen voor en vandaag laat ik je in de video één van de manieren zien hoe je beach haar kunt creëren. Ik heb het effect in de video best wel sterk gemaakt, maar hoe losser de vlecht hoe losser de wave. Zelf vind ik iets losser wel mooier. Wel één ding: zowel beach haar met strand, als beach haar zonder strand is over het algemeen niet het gezondst voor je haar, dus verzorg het tussendoor goed!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s