Drie liptrends deze zomer

De zomer is in volle gang en met de zomer komen ook weer nieuwe en oude bekende trends de hoek om kijken. Vandaag wil ik de schijnwerper op de lippen leggen, want met welke trends kun je aan komen deze zomer? Sommige trends zien we al even, anderen zijn nieuwer. Daarnaast kun je de ene prima alledag dragen en anderen zijn wellicht meer geschikt voor een festival. Voor ieder wat wils dus met deze drie zomer-liptrends!

1. De ombre-lip
Bestand 22-06-16 18 46 36

De eerste trend is een oude bekende, namelijk de ombre-lip. Ombre betekent dat iets mooi overloopt van licht naar donker. Bij de lippen zien we vaak dat de binnenkant van de lippen dan lichter is dan de buitenste hoeken. Deze trend is niet echt nieuw te noemen, maar we blijven het deze zomer nog veel zien. En wat fijn is: je kunt dit met alle kleuren toepassen, van draagbaar nude (zoals hierboven) naar felrood en -roze.
Hoe doe je het?
Kies twee of drie kleuren die dicht bij elkaar liggen. Je kunt hierbij voor normale lippenstift gaan of voor liquid lipsticks. Breng één kleur als basis over de gehele lippen aan. Wanneer dit droog is, dep dan de lichtere kleur in het midden van de lippen en zorg dat de kleuren mooi in elkaar overlopen door de randen te blenden. Tip: de lichte middenkleur kun je ook krijgen door oogschaduw te gebruiken en dit over de (nog natte) lipstick te deppen.
Gebruikte producten:
LASplash Lip couture in Honey blonde.
Makeup monsters Liquid lipstick in Flutter.

2. De felle lippen
Bestand 22-06-16 18 47 02 De tweede trend is wellicht meer geschikt voor de festivals, al ligt het aan de kleur die je kiest. In de zomer zie je vaak dat felle lippen weer naar voren komen, zoals felle roze-, koraal of oranjetinten. Maar dit jaar mogen echt alle felle kleuren op de lippen, dus ook groen en blauw bijvoorbeeld.
Hoe doe je het?
Super easy: een felle lipkleur aanschaffen, mooi opbrengen en met opgeheven hoofd naar buiten lopen!
Gebruikte producten:
LASplash Smitten liptint mousse in Livius.

3. Metallic black
Bestand 22-06-16 18 47 20

Kun je de naam Kylie Jenner niet meer horen? Jammer dan, want zij is toch echt de aanstichter van deze laatste liptrend. Eind juni zagen we opeens foto’s opduiken van Kylie in metallic zwarte lippen. En alles wat dit meisje aanraakt, wordt een ware hype dus zo ook deze liptrend. Het duurde dan ook niet lang voordat de tutorials op youtube omtrent deze lippen uit de grond schoten als paddenstoelen. Daarom kan deze trend uiteraard ook niet ontbreken in dit lijstje.
Hoe doe je het?
Vul je gehele lip in met een zwarte lippenstift. Gebruik een liquid lipstick als je echt een longlasting en goed dekkend effect wilt hebben. Is de lippenstift die je gebruikt niet metallic? Geen nood! Pak een mooie metallic oogschaduw erbij, eventueel in meerdere tinten en dep dit over je lippen heen voor die metallic finish. Vind je de lippen nog te mat? Dan kun je altijd wat vaseline of doorzichtige gloss eroverheen aanbrengen.
Gebruikte producten:
LASplash Lip couture in Venom.
48 shimmer oogschaduw palette.

Ik hoop dat je weer een dosis inspiratie hebt opgedaan voor lip-looks die deze zomer helemaal on trend zijn! Tot woensdag.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s