Make-up bij warm weer

Of je nu in Nederland blijft of op vakantie gaat, het feit blijft dat het zomer is! Lekker genieten van zon, warme temperaturen, buiten zijn, heerlijk! En ondanks dat ik een enorme make-upjunkie ben, vind ik make-up niet altijd lekker op hele warme dagen. Maar er zijn wel eens van die dagen dat je toch iets op je gezicht wilt doen of je hebt een heerlijke stranddag gehad en je wilt je net een beetje opleuken voor het eten. Daarvoor heb ik een super makkelijke look voor jullie, waarbij je niet uren voor de spiegel hoeft te staan maar toch een leuk effect krijgt. Kijken jullie mee?

Bestand 19-07-16 14 56 36Wat ik altijd super vind voor een makkelijke look is een felle lipkleur. Dit is namelijk makkelijk en snel op te brengen en heeft een groots effect. Je kunt je oogmake-up dan minimaal houden, omdat het anders toch te wordt. Verder zorg ik voor een egale basis en mooi bijgetekende wenkbrauwen.

Maar wat heb je nodig voor deze super makkelijke look? Nou het volgende:
Bestand 19-07-16 14 57 53Je ziet hierboven de volgende producten:
– Twee keer Rimmel eyebrow pencil in Darkbrown en Hazel. Ik gebruik de lichte kleur altijd aan de binnenkant en de donkere kleur aan de buitenkant van mijn wenkbrauwen.
– Daaronder ligt het wenkbrauwpoeder van de Etos in de kleur 001. Dit breng ik over de getekende wenkbrauwen aan en dit zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen nergens naartoe gaan.
– Dan een blush van MAC, dit is de blush in Easy Manner. In het echt neigt de blush meer naar roze.
– Dan de bronzer, dit is al een oude bronzer van Miss Sporty maar hij werkt nog steeds prima. Ik heb deze bronzer gebruikt om lichtjes te shapen en ook als oogschaduw op mijn bewegend ooglid.
– Onderaan de waterproof Voluminous mascara van l’Oreal voor mooie zwarte wimpers.
– Rechtsbovenin zie je de producten die ik heb gebruikt voor de egale basis: concealer van Catrice en transparante poeder van MAC. In de zomer heb ik vaak een redelijk goede huid en dan heb ik meer niet nodig.
– Hieronder zie je een oogschaduw die ik heb gebruikt als highlighter en de oogschaduwbasis van de Hema. Deze oogschaduwbasis breng ik zowel aan op mijn bewegend ooglid als onder mijn oog om mijn concealer goed te laten zitten.
– En als laatste: de wimperkrultang die ik altijd gebruik voordat ik mascara aanbreng en een fel roze liquid lipstick van LASplash.

Met deze producten creëer ik dus in 10 minuten een simpele maar verzorgde look. Op die manier draag ik toch wat make-up, maar geen dikke lagen want dat vermijd ik op hele warme dagen het liefst.
Hopelijk kunnen we nog veel genieten van het mooie weer en van zomerse, makkelijke make-up looks 😉

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s