Review: The Body Shop Vitamin C Energising face mist

In de zomer dragen de meeste vrouwen wat minder make-up, want het is warm, je gaat toch naar het strand of je hebt door het zonnetje een mooie sunkissed tan waardoor het minder nodig is. Maar in de zomer is het wel fijn om tussendoor even je huid te kunnen opfrissen, met of zonder make-up op. En je kent ze vast wel: van die hydraterende sprays die je kunt gebruiken over je make-up heen. In die categorie heb ik vandaag een korte review, namelijk van de Vitamin C Energising face mist van The Body Shop.

Bestand 20-06-16 14 43 16Het product voorstellen
De spray zit verpakt in een plastic sprayflacon die best handzaam is en die je makkelijk meeneemt in je tas. De spray is €18,00 voor 100 milliliter, wat ikzelf best aan de prijzige kant vind voor een spray. Je kunt deze spray op zichzelf gebruiken, om je huid door de dag heen op te peppen, maar je kunt hem ook als fixing spray gebruiken. Dit houdt in dat je hem als laatste stap in de make-uproutine over je gezicht sprayt, om op die manier het poederachtige effect weg te halen en je huid wat hydratatie te geven.
Door de toevoeging van vitamine C (wat ook veel in sinaasappels zit), krijgt je huid een instant oppepper en ziet die er glad, soepel en verzorgd uit volgens The Body Shop.

Bestand 20-06-16 14 43 34De spray kun je dus op zichzelf gebruiken, maar je kunt hem ook combineren met andere producten uit deze lijn. Dit heb ik zelf niet gedaan en met de andere producten uit de lijn heb ik ook geen ervaring. Ik heb de spray vooral als fixing spray gebruikt, dus over mijn make-up heen.

Wat is mij opgevallen aan de spray?
Ik had een sterke sinaasappelgeur verwacht, maar die valt gelukkig heel erg mee. Daarnaast vervaagt de geur snel dus dat is prettig. Wel vind ik dat de sprayflacon best heftig sprayt dus wees hier voorzichtig mee.
Na het opsprayen trekt het wel snel in en mijn huid voelt heerlijk gehydrateerd aan. Het zorgt er wel voor dat mijn make-up er mooi en verzorgd uitziet. Door de dag heen kun je de spray nogmaals aanbrengen, maar voor mijn make-up doet hij dan niet zo veel meer.

Wat is mijn eindoordeel?
Hhmm, ik weet niet. De spray is fijn hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar ik vind de spray duur voor wat het is en wat hij doet. De spray werkt fijn, maar andere sprays doen hetzelfde en zijn vaak goedkoper. Daarnaast houden andere sprays de vettigheid van mijn huid wat beter tegen, zoals de Fix+ spray van MAC en die €16,50 voor dezelfde hoeveelheid. Dus: als ik hem zou krijgen, zou ik hem zeker gebruiken maar zelf aanschaffen doe ik niet nog een keer.

Zo, een korte en snelle review! Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Ik wilde het eens op een andere manier doen: kort en krachtig. Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s