Fototurial: Ooglook kiwi

Als je me gaat vragen wat deze look heeft geïnspireerd, dan ga je me heel raar aankijken. Dat is namelijk kiwi: vandaag de naam. Maar hoe kom ik er nu bij deze ooglook kiwi te noemen? Laatst waren we bij vrienden en er lagen wat kiwi’s in de fruitschaal. Op de één of andere manier kwam de discussie ter sprake welke kiwi’s lekkerder waren: die goud/gele of toch die groene? Ik kan je zeggen dat er zelfs geproefd is om het te beslissen en de meningen waren verdeeld. Maar goed, de volgende dag keek ik naar mijn oogschaduws en daar lagen een gele en groene oogschaduw naast elkaar en toen ging er een lampje branden: zie daar de kiwi-ooglook was geboren!

Bestand 22-06-16 19 17 03

Stap 1
Bestand 22-06-16 19 14 39
Na het aanbrengen van mijn oogschaduwbasis begin ik met een wit laagje oogpotlood op mijn ogen. Ik breng dit aan tot in de arcadeboog en neem ook de onderkant mee. Dit zorgt ervoor dat de kleuren die we hierna aanbrengen feller naar voren komen.
Product: NYX Jumbo eyepencil – Milk.

Stap 2
Bestand 22-06-16 19 15 04
Ik breng een groene kleur aan op mijn bewegend ooglid en langs mijn onderste wimperrand. Ik laat de kleur helemaal rondom mijn oog doorlopen, dus ik pak ook mijn binnenste ooghoek mee. Ik verbind de kleur ook aan de buitenkant met elkaar.
Product: MakeUp Geek – Dragonfly.

Stap 3
Bestand 22-06-16 19 15 13
Lang de randen van het groen breng ik een gele oogschaduw aan. Op de foto heb ik nog niet geblend, maar ik zorg er vervolgens voor dat de groene en gele kleur mooi in elkaar overlopen en dat de gele kleur netjes geblend wordt richting mijn wenkbrauw.
Product: MakeUp Geek – Lemon drop en Sleek – Bamm!.

Stap 4
Bestand 22-06-16 19 15 25
Om het groene nog iets meer te doorbreken, breng ik in het midden van mijn ooglid een glanzende gouden oogschaduw aan. Ik zorg ervoor dat dit aan beide kanten mooi overloopt in het groen.
Product: MakeUp Geek – Fortune teller.

Stap 5
Bestand 22-06-16 19 15 35
Breng op boven- en onderwimpers een laagje mascara aan. Je kunt de ooglook nu zo laten, als je hieraan de voorkeur geeft.
Product: Maybellin Volum’ Express waterproof mascara.

Stap 6
Bestand 22-06-16 19 15 46
Je kunt er ook voor kiezen de look nog wat extra drama te geven voor nepwimpers toe te voegen. Hierbij kun je uiteraard zelf een keuze maken voor welke wimpers je gaat en hier kun je de look nog enigszins mee bijschaven. Ik ben voor lange wimpers gegaan.
Product: Eylure #080 Lengtening lashes.

En welk type ben jij? Een gele-of-groene-kiwi type? Of ben je een beetje voor allebei, zoals in deze ooglook?

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s