Fototutorial: Ooglook dubbele lijn

Ik trap augustus af door een primeur met jullie te delen op deze blog: mijn allereerste fototutorial van een ooglook staat bij deze online. Ik heb wel vaker make-uplooks met jullie gemaakt en fototutorials ook, maar nog nooit een fototutorial van een ooglook dus. Bij een fototutorial laat ik je stap voor stap, aan de hand van foto’s, zien hoe je een bepaalde look of nail-art opbouwt. En vandaag neem ik jullie meer in het creeëren van onderstaande ooglook. Nog lekker zomers door een felle eyeliner: kleurrijk maar toch niet te. Ik zou deze look overdag zo durven dragen, maar als je het te vindt dan bewaar je hem voor een feestje 🙂
Bestand 22-06-16 19 03 37

Stap 1
Bestand 22-06-16 19 01 55
Ik heb mijn foundation, concealer en wenkbrauwen al gedaan. Ik begin de ooglook met het aanbrengen van een huidskleurige oogschaduw vanaf mijn wenkbrauw tot aan mijn arcadeboog. Dit om het blenden makkelijker te maken.
Product: Make-up Geek – Beaches and cream.

Stap 2
Bestand 22-06-16 19 02 16
Met een platte oogschaduwkwast breng ik een karamel-kleurige oogschaduw aan tot net in mijn arcadeboog. Ik zorgt dat dit mooi overloopt in de huidskleurige oogschaduw en dat op het bewegend ooglid voldoende pigmentatie zit.
Product: Sleek – Washed ashore.

Stap 3
Bestand 22-06-16 19 02 32
Met een eyeliner kwast zet ik een strakke eyeliner in een felroze kleur. Ik heb hiervoor een liquid lipstick gebruikt en ik breng de wing ook weer terug naar binnen, richting mijn onderste wimperrand.
Product: LASplash Lip couture – Forbidden.

Stap 4
Bestand 22-06-16 19 02 44
Langs mijn onderste wimperrand breng ik een paarse oogschaduw aan. Dit doe ik in twee tinten: de donkerste kleur zo dicht mogelijk bij de wimperrand en dit blend ik uit met een lichtere tint. Ook vul ik mijn waterlijn in met een wit oogpotlood, om mijn ogen groter te doen lijken.
Producten: Sleek – Honeymoon in Hollywood en Purple haze.
NYX Jumbo Eye pencil – Milk.

Stap 5
Bestand 22-06-16 19 02 55
Ik breng een highlighter aan in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauwbot.
Product: Anastasia Beverly Hills Glowkit Gleam – Crushed pearl.

Stap 6
Bestand 22-06-16 19 03 12
Breng een laagje van je favoriete mascara aan, zowel op de boven- als onderwimpers. Ik gebruik altijd een waterproof versie omdat die mijn krul het beste vasthouden.
Product: Maybelline Volum’ express.

Stap 7
Bestand 22-06-16 19 03 24
Deze stap is optioneel, maar ik heb nepwimpers aangebracht. Wanneer je vindt dat dit de focus van de eyeliner wegneemt, dan kun je ervoor kiezen dit niet te doen.
Product: Beautygloss lashes by Eylure – Pretty.

Ik vond het echt heel leuk om eens een look te maken die de focus legt op één deel, namelijk de ogen. Het is genoeg om je inspiratie op te laten doen, maar laat ook je eigen creativiteit vrij in de aankleding van de rest van je gezicht. Hopelijk vonden jullie het ook leuk!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s