FriYou: Shoplog Kroatië zomer 2016

Om de vakantie in stijl af te maken, heb ik vandaag de shoplog voor jullie van mijn vakantie in Kroatië. Hopelijk vinden jullie het weer leuk om te zien!

Liefs,
Corinne.

Zoals je hoort aan het einde van de video heb ik besloten om voortaan één keer in de twee weken een video te posten. Ik ben dit uit hobby gestart en vind het vooral leuk om video’s te maken, maar door de tijdsdruk die er iedere keer achter zat had ik geen lol meer. Vandaar deze beslissing, zodat het voor mij beter te doen is en het ook leuk blijft. Want dat is voor mij toch de bedoeling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s