Review Kiko Super Colour eyeliners

In mijn shoplog van mijn vakantie heb je al kunnen zien dat er op beautygebied niet zo veel mee gekomen is vanuit Kroatië. Het enige wat ik qua make-up heb gekocht zijn een aantal eyeliners van Kiko, namelijk de Super Colour Eyeliners. En die heb ik niet eens in Kroatië gekocht, maar in Oostenrijk hahaha…Vandaag laat ik ze wat beter aan je zien, met een review erbij!

Foto 25-08-16 15 58 33Ik heb op vakantie drie eyeliners gekocht. De vierde (de gouden kleur) had ik al in mijn collectie, maar ik neem ook die kleur mee in deze review. In totaal zijn er veertien kleuren te verkrijgen en ik heb de volgende kleuren: 110 Pearly Regal Purple, 107 Blue Majorelle, 101 Shimmering Gold en 111 Pearly Charcoal.
De eyeliners zitten verpakt in een kartonnen doosje en iedere eyeliner heeft een inhoud van 1,7 ml. Hier betaal je €6,90 voor, wat niet uitermate goedkoop maar zeker ook niet duur te noemen is. Kiko beweert trouwens dat dit waterproof eyeliners zijn.
Wil je de eyeliners kopen, dan kan dit uiteraard bij één van de vestigingen. De meeste zijn gevestigd rond de Randstad. Is dit niet handig? Dan kun je ze bestellen via de webshop van Kiko via http://www.kikocosmetics.com/nl-nl/.
Je kunt de kleuren van te voren in de winkel uittesten en mij viel al direct op dat de lichtere kleuren niet heel erg gepigmenteerd zijn. Zo zag je de roze variant bijna niet. De donkere kleuren waren daarentegen wel goed gepigmenteerd. Verder viel op dat de kwastjes heel dun in een punt lopen, waardoor je een goede dunne lijn zou moeten kunnen zetten.

Foto 30-08-16 16 18 07Ik ben onder de indruk van de pigmentatie van deze donkere kleuren. De gouden kleur heeft vooral veel glitters en moet je wel echt opbouwen. Ik ben drie keer over de bovenstaande streep gegaan om dit effect te krijgen. Je kunt deze wel ideaal gebruiken om over een andere eyeliner heen aan te brengen voor extra sparkle.
In de paarse en grijze kleur zitten hele fijne microglitters, die een mooie glans aan de eyeliner geven. De blauwe tint is mooi royaal blauw en mat.
Het kwastje van de eyeliner werkt heel fijn en pakt het product goed op. Je kunt er goede, dunne lijntjes mee zetten waardoor je zelf de dikte van je eyeliner kan bepalen.
Ook heb ik uitgetest of de eyeliners inderdaad waterproof zijn en wanneer ik mijn hand onder de kraan steek, komt er geen product vanaf. De eyeliner blijft op zijn plek. Wanneer ik hierna mijn hand droog wrijf, dan komt de eyeliner in korreltjes van mijn hand. Hij is dus waterproof en kan tegen een stootje, maar wrijving is funest. Maar hoogstwaarschijnlijk wrijf je toch niet in je ogen wanneer je oogmake-up op hebt :).
De eyeliners blijven ook gedurende de dag goed op hun plek en ’s avonds zitten ze eigenlijk nog steeds daar waar ik ze ’s ochtends heb aangebracht. De eyeliner laat zich met een oogmake-upreiniger op basis van olie er makkelijk afhalen.

Foto 26-08-16 11 37 24 (1)Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, laat de eyeliner zich prima heel dun aanbrengen. Ik heb hier namelijk een heel dun lijntje precies tegen mijn wimperrand aan gezet met de donkergrijze kleur.

Foto 30-08-16 16 20 00Maar iets opvallender met een wing kan dus ook. Ik vind deze blauwe kleur trouwens echt prachtig voor een leuk kleureffect.

Dus, wat is mijn eindoordeel?
Deze eyeliners van Kiko bevallen me zeer goed. Ze laten zich goed aanbrengen door middel van het dunne kwastje en blijven de hele dag goed zitten. Ook kunnen ze tegen een regenbuitje, wat in Nederland ook wel fijn is.
Wel vind ik het jammer dat de lichte kleuren, zoals zilver, goud en roze niet goed dekken. Hierdoor kun je de kleuren op zichzelf niet gebruiken. Wanneer je ze over een oogschaduw aanbrengt, vallen ze namelijk helemaal weg. Ze kunnen wel mooi zijn om aan te brengen over andere eyeliners heen, maar dit is meer gedoe en dan zijn er beter gepigmenteerde eyeliners in dezelfde kleuren op de markt.
Kortom: ik vind dat de eyeliners zeker het geld waard zijn, maar dan wel in de donkere kleurvarianten.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

2 thoughts on “Review Kiko Super Colour eyeliners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s