Essence Midnight masquerade collectie

De maand oktober staat voor de deur en daarom kon ik niet langer wachten om deze info met jullie te delen. Essence lanceert namelijk vanaf 1 oktober de Midnight Masquerade-collectie, een collectie die geïnspireerd is door een gemaskerd bal. Ik vind de collectie helemaal passen bij Halloween, wat eind oktober gevierd wordt. Kijken jullie mee naar de producten uit deze lijn?
essence_pm_midnight-masquerade_2016_composing_1468914983-1Ziet dit bovenstaande er niet super gaaf uit? Donker en duister, maar toch ook sexy vampy. Deze trendcollectie zal dus vanaf 1 oktober in de winkels liggen (Kruidvat en Trekpleister) en zal t/m november verkocht worden (zolang de voorraad strekt).
Tijd om even te kijken naar de verschillende producten, want wat zit er nu in deze collectie?

Effect oogschaduw €2,89
keep your midnight secret

keep your midnight secret

spooktacular night

spooktacular night

witching you were here

witching you were here

Deze oogschaduws hebben een metallic finish en door de donkere kleuren zou dit voor een foiled-effect moeten zorgen. Ik vind het echt mooie, rijke en diepe kleuren en ben dan ook erg benieuwd naar de pigmentatie van deze oogschaduws.

2in1 intensifying base & smokey kajal €2,39

zombies not allowed

zombies not allowed

Een dik oogpotlood wat je zowel als basis onder de effect oogschaduws zou kunnen gebruiken voor een mooi en langhoudend effect, als ook voor het creëren van donkere smokey eyes. Het potlood zou waterproof moeten opdrogen waardoor het wel tegen een avondje dansen op het bal zou moeten kunnen 😉

Nepwimpers €2,99

the dark night rises

the dark night rises

Ik vind de naam van deze nepwimpers echt helemaal geweldig. Ook vind ik dat ze er cool uitzien, net als de vleugels van een vleermuis. Maar ik ben wel benieuwd of ze voor deze prijs niet te plastic gaan zijn. Dat zit altijd vervelend en werkt nooit zo lekker, dus ik ben benieuwd!

Duo ombré lipstick €2,99

dance till dawn

dance till dawn

bloody marry me

bloody marry me

De bedoeling van Essence is om op een makkelijke manier ombré lippen te maken. De lipproducten komen met een zwart (!!!) lippotlood, waarmee je eerst je lippen omlijst. Vervolgens kleur je ze in met de rode vloeistof. Op die manier zou je een ombré effect krijgen. Ik denk alleen maar aan die foute jaren 90 looks met veel te donkere liplijnen en lichte binnenkant…

Vloeibare highlighter €2,39

sitting, waiting, witching

sitting, waiting, witching

Deze vloeibare highlighter zou een subtiele glans moeten geven. Hij is overal toepasbaar, dus ook op de rest van je lijf. Ik vraag me alleen wel af welke kleur de highlighter nu eigenlijk heeft en of er niet te grove glitters in deze tube zullen zitten.

Nagellak €1,99

the walking red

the walking red

a vampire kissed my neck

a vampire kissed my neck

black cats wanted

black cats wanted

meet me midnight

meet me midnight

Ook hierbij vind ik de namen echt heel leuk gevonden. Chapeau voor Essence hierbij, want de meeste goedkopere merken doen de moeite niet om producten een naam te geven. Die werken meestal met nummers.
Deze nagellakkleuren vind ik er allemaal super mooi uitzien. Het is dat ik al zo veel nagellak heb, maar ik zie die paarse al wel in mijn collectie staan 🙂

Nagel & nagelriemtattoos €1,59

party at the haunted house

party at the haunted house

Nageltattoos had ik al wel eens gezien, maar nagelriemtattoos echt nog nooit. Wel een origineel idee van Essence en de plaatjes zijn leuk. Door de stickers kun je op een makkelijke manier een leuke nail-art maken, dus voor beginners in nail-art is dit zeker handig.

Ornament mask €3,59

from mask till dawn

from mask till dawn

Bovenstaand masker zou je natuurlijk kunnen gebruiken bij een gemaskerd bal. Ik vind het een grappige toevoeging in de collectie, maar ik vraag me wel af hoeveel mensen dit gaan kopen. Maar maybe it’s just me…

Als ik zo de collectie eens bekijk, dan vind ik het een mooie collectie die goed bij elkaar past. Ik ga in oktober dus zeker even langs de winkel om de collectie te bekijken en dan met name de oogschaduws en de nagellakken.
Wat spreekt jou het meeste aan uit deze collectie?

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s