FriYou: Haar ~ Krullen met de stijltang

Tegenwoordig hoor je het heel veel: krullen maken met een stijltang. Ik zal eerlijk bekennen dat deze krullen bij mij vaak nog beter blijven zitten dan wanneer ik het met de krultang doe. En ik vind het vaak ook veel sneller! En moeilijk is het zeker niet, dus laat ik jullie graag zien hoe je haar kunt krullen met een stijltang.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s