Most worn things TAG

Ik had hem al een paar keer voorbij zien komen: de Most worn things TAG. In feite is het een lijstje met je ultieme favorieten van dit moment. In dit lijstje staan beauty-items, maar er wordt ook naar mode gekeken. Nu heb ik van mode iets minder verstand dan van make-up, maar toch leek het mij leuk dit lijstje met jullie te delen!

Ik neem jullie dus mee vandaag in mijn favorieten van dit moment. Sommige dingen in het lijstje zijn al tijden favoriet, anderen zijn recenter favoriet geworden. Dat zal ik er ook even bij zetten, want de dingen die ik al tijden gebruik zijn eigenlijk wel all-time favorieten haha. Ook zul je bij de mode-items wat meer mode vinden die bij de herfst past, aangezien we nu eenmaal in dat seizoen zitten. Maar goed, without further delay, op naar het lijstje.

1. Meest gedragen nagellak
Tsja, dit is wellicht een beetje cheesy antwoord, maar mijn meest gedragen nagellak is eigenlijk de topcoat die ik al enkele jaren gebruik. Hiermee sluit ik echt iedere manicure (behalve matte lak) mee af, dus gebruik ik deze bijna iedere week. Het is de topcoat van het merk Seche Vite. Ik hoop altijd een grootverpakking via internet en dan kan ik ook echt heel vaak mijn nagels lakken! Ik vind het fijn dat deze topcoat zo makkelijk over je nagellak heen gaat, hij snel droogt en een mooie glans geeft!

2. Meest gebruikte haarproduct
Dat is al een tijdje de Chi Argan oil. Ik gebruik altijd een pompje in mijn haar na het wassen. Ik verdeel het vooral in de punten, waardoor ze minder droog zijn. Dit heeft mijn haar echt gered nadat ik mijn punten geblondeerd had. Daarnaast kan ik merken dat, nu mijn haar herstelt is, ik minder vaak naar de kapper hoef om mijn puntjes bij te werken. Natuurlijk is een verdere goede verzorging van je haar hier ook belangrijk voor 😉
chi-argan-oil

3. Meest gedragen tas
Hmm, dit gaat ook neit echt een interessant antwoord worden, aangezien mijn meest gedragen tas op dit moment mijn schooltas is. Als docent moet ik ook mijn boeken meeslepen en dit doe ik in een leren schoudertas van het merk Converse. Het is een leuke tas en praktisch voor school, maar natuurlijk niet voor afspraken en stadbezoekjes. Dan gebruik ik het liefst mijn Michael Kors tas.

4. Meest gedragen schoenen
In de herfst merk ik dat ik het allerliefst mijn zwarte enkellaarsjes draag. Deze laarsjes hebben geen hak, wat praktischer is wanneer ik veel voor de klas moet staan. Daarnaast zitten ze heel lekker en zijn ze warm (ik heb echt supersnel koude voeten). Ook passen de laarsjes bij veel verschillende outfits, zowel onder broeken als jurkjes.

5. Meest gedragen accessoire
Oei, hier ga ik moeite mee hebben, want ik heb best veel accessoires. Sowieso draag ik eigenlijk altijd sieraden, behalve wanneer ik in de sportschool ben. Ik heb dus een kast vol kettingen, oorbellen en armbanden. Daarnaast draag ik in de herfst (en winter) graag sjaals. Maar als ik moet gaan voor mijn meest gedragen accessoire, moet ik toch voor mijn trouwring kiezen want die heb ik in feite iedere dag aan 😀
299 Bruiloft Harting 2504146. Meest gedragen kledingstuk
Weeral zo’n onmogelijke vraag, want ik draag eigenlijk al mijn kleding graag. De ene keer kleed ik me ook graag iets netter en de andere keer heb ik meer zin in casual. Dit hangt ook van mijn bui af en aan de gelegenheid van de dag. Maar mijn meest gedragen kledingstuk is denk ik de skinny jeans van de Jeans centre. Ik heb deze van het merk LTB en ik heb hem in een donkere en lichtere variant. De broeken zitten heerlijk en sluiten mooi aan. Door de stretch in de broek heb je toch genoeg bewegingsvrijheid, dus dat is fijn!

7. Meest gedragen foundation
Hier kan ik kort in wezen: dat is tot nu toe de MAC studio fix fluid, aangezien één van de weinige foundations is die licht genoeg is voor mij. Foundations van de drogisterij kan ik meestal niet dragen, omdat die vaak niet licht genoeg zijn. Zelfs merken als Dior en Chanel hebben vaak die lichte varianten niet, dus ik kom al snel bij dezelfde producten uit.

8. Meest gedragen blush
Dat is ook een blush van MAC toevallig. Ik gebruik heel graag de blush Easy manner. Het is een mooie, poederroze kleur die je goed kunt opbouwen. Je kunt hem lichtjes aanbrengen voor een schattig effect of wat zwaarder waardoor je meer pigmentatie krijgt. Ook laat de blush zich altijd goed aanbrengen. Ik heb al de pan geraakt bij deze blush en helaas was het een limited edition!

b921846ceb8f8c2bb7481402f90c8ef69. Meest gedragen lippenstift/lipgloss
De mensen die mij al een beetje kennen, zullen al wel weten dat hier geen lipgloss komt te staan haha. Ik ben echt een lippenstift-meisje. Ik vind veel lipgloss zo plakkerig en vervelend zitten. Anyway, mijn all-time favoriete lippenstift is ook weer van MAC. Het gaat er bijna op lijken of ik er betaalt voor krijg dit te zeggen, maar dat is echt niet zo hoor (helaas…haha). De kleur die ik heel mooi vind, is Please me. Ik ben al aan mijn tweede variant bezig. Maar ik heb ook een lipstick die ik voor dit seizoen heel mooi vind en dat is Catrice Ultimate stay 070 Plum & base. Deze mooie, volle pruimenkleur vind ik altijd goed bij dit seizoen passen.

10. Meest gedragen mascara
Ik heb niet echt een vaste mascara, maar wel een vast mascara-merk. Ik gebruik eigenlijk altijd mascara van Maybelline, omdat ik heb gemerkt dat die mascara’s gewoon het beste werken bij mijn wimpers. Daarnaast ga ik altijd voor de waterproof-versie omdat die de krul net iets beter vast houdt. Met een goede reiniger op oliebasis is het ook geen probleem om dit iedere dag te dragen.

11. Meest gedragen oogschaduw(palette)
Op dit moment gebruik ik veel oogschaduw uit mijn zelf samengestelde palette met Make-up Geek oogschaduws. Ik vind de kwaliteit van de oogschaduws heel fijn en de kleuren ook erg mooi (logisch, ik heb ze zelf uitgekozen).

12. Meest gedragen wenkbrauwproduct
Dat moeten de oogpotloden van Rimmel zijn. Ik vind die oogpotloden zo fijn werken. Er komt een goede kleur vanaf, je ziet echt verschil tussen donkere en lichte kleuren en ze blijven de hele dag goed zitten. Ik gebruik deze potloodjes al een paar jaar en hoop dat ze nog lang in het assortiment blijven!

En dit was het lijstje dan! Goh, toch nog heel wat zo. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat ik het meest draag (op dit moment).

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s