Fototutorial: Make-up ~ Ombre liner

Vandaag heb ik weer eens een fototutorial voor jullie van een ooglook. Soms heb ik namelijk gewoon zin om te spelen met make-up, hebben jullie dat ook? Ik wilde werken aan mijn eyeliner-skills, omdat ik vind dat die nog wat verbetering kunnen gebruiken en zo is eigenlijk deze look ontstaan. Ik noem het de ombre liner, omdat de eyeliner van lichtgroen naar donkergroen gaat.
foto-02-11-16-22-13-33Op zich is de look vrij neutraal en basic, maar toch heeft de look een leuke twist door de overgang in kleuren. Je hebt wel drie eyeliners nodig die qua tint bij elkaar liggen. Ik ging voor groen, maar je kunt dit principe natuurlijk ook met blauw of paars doen. Oké, genoeg gekletst, laten we beginnen!

Stap 1
foto-02-11-16-14-10-40
Als eerste stap breng ik een huidskleurige oogschaduw aan op mijn bewegend ooglid. Om mijn arcadeboog iets meer schaduw te geven ga ik met een fluffy kwast erin met een neutrale bruine kleur.
Gebruikt: Naked 3 – Strange.
Make-up Geek – Moccha.

Stap 2
foto-02-11-16-14-21-28
Ik kies drie eyeliners uit en zet hiermee een iets dikkere lijn. Ik begin met de lichtste kleur in mijn binnenste ooghoek, de middelkleur op het midden en de donkerste kleur gebruik ik op mijn wing te maken. Ik probeer de kleuren een beetje te laten overlopen door het licht overlappend aan te brengen.
Gebruikt: NYX Vivid bright – 03 Vivid escape.
Hema – Eyeliner #71.
LASplash – Smitten liptint in Komodo.

Stap 3
foto-02-11-16-14-27-33
Om de look een leuke tegenhanger te geven gebruik ik een oranje liner onder mijn oog, die ik door laat lopen in de wing.
Gebruikt: NYX vivid brights – 08 Vivid delight.

Stap 4
foto-02-11-16-14-32-57
Ik breng in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw een highlighter aan. Om mijn binnenste ooghoek nog iets meer op te lichten zet ik met een witte liner een stipje.
Gebruikt: Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam – Crushed pearl.
NYX – White Liquid liner.

Stap 5
foto-02-11-16-14-38-06
Ik krul mijn wimpers en breng boven- en onder mascara aan.
Gebruikt: Maybelline the rocket volum’ express in Waterproof.

Stap 6
foto-02-11-16-14-43-34
Als je wilt kun je nog wimpers toevoegen. Ik ben voor hele natuurlijke wimpers gegaan, omdat ik niet wilde dat mijn eyeliner zou wegvallen achter de wimpers.
Gebruikt: Eyelure nummer 70.

Ik zei toch dat het een simpele look was. Het vergt alleen een stille hand om de eyeliner aan te kunnen brengen. Het is wel een goede oefening 🙂 Ik hoop dat je het weer leuk vond, ik vond het in ieder geval leuk weer eens te spelen met make-up en deze look met jullie te kunnen delen.

foto-02-11-16-14-43-53Liefs,
Corinne.

Advertenties

One thought on “Fototutorial: Make-up ~ Ombre liner

  1. Pingback: Review NYX eyeliners | Sweetlooks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s