FriYou: Nail-art ~ Zebraprint

Hoi iedereen,

Het was alweer even geleden dat ik een nail-art voor jullie heb gedaan. Nu we toch echt in de donkere dagen zitten, neig ik meer naar donkere kleuren op mijn nagels. Maar hoe chique dit ook kan staan, soms is het net iets te somber. Om mijn nagels op te leuken, heb ik daarom deze nail-art gemaakt met zebraprint. Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s