Review Lit glitter deel 2

foto-05-12-16-14-25-38In het artikel van vandaag ga ik eigenlijk verder waar ik maandag ben gebleven. Afgelopen maandag hebben jullie namelijk al mijn review en werkwijze kunnen zien over Litcosmetics glitter. Nog niet gelezen? Klik dan hier voor dat artikel.
In dat artikel deed ik al de belofte dat ik in een volgend artikel mijn collectie aan glitters aan jullie zou laten zien en belofte maakt schuld, dus bij deze neem ik jullie mee in mijn Lit-glitter-collectie.
In totaal heb ik 18 glitters bij elkaar van het merk Lit. Ik heb deze glitters verspreid over twee jaar gekocht tijdens hun black friday sale. Op die dag hebben ze namelijk een leuke actie van 1+1 gratis en dan kan ik het niet laten om deze mooie glitters aan te schaffen.
In het artikel zal ik je eerst alle glitters laten zien in het potje en aan het einde zal ik ook swatches met jullie delen van de glitters.

I feel love #3
foto-05-12-16-14-46-00I feel love is een diepe paars met een pruim-ondertoon. Op de foto komt dit niet helemaal goed over, maar bij swatch zie je het beter. Het is een solide kleur, wat betekent dat hij dekkend is op deze manier.

Cayman #3
foto-05-12-16-14-39-01Cayman doet me altijd denken aan tropische eilanden en de zee. Deze dekkende turquoise kleur valt zeker op wanneer je hem draagt.

Rhinestone Cowboy #3
foto-05-12-16-14-42-02Op de verpakking staat dat Rhinestone Cowboy solid is, maar het is een holografische, bruine kleur. De glitters reflecteren in het licht ook andere kleuren, zoals groen, goud en oranje.

Loverboy #3
foto-05-12-16-14-42-18Loverboy is een mooie, koninklijke blauwe kleur die solide is. Er zitten een paar bruine glitters in om te kleur een beetje op te breken. Dat zijn net die extra toevoegingen waardoor de glitters hun geld waard zijn!

California soul #3
foto-05-12-16-14-39-56Dit is een shimmer, wat betekent dat de kleur van de glitter afhankelijk is van de basis die eronder zit. Op een zwarte basis zal de kleur dus anders ogen dan op een witte basis. De glitter heeft een koraal-oranje basis met gele glinstering erin.

Nightlife #3
foto-05-12-16-14-41-43Nightlife is een zwarte glitter in de basis, maar door de toevoeging van glitters in de primaire kleuren wordt deze glitter heel interessant om aan te brengen over een smokey eyes.

Flower power #3
foto-05-12-16-14-40-29Flower power lijkt een enorme felle roze kleur, maar doordat dit een shimmer is valt het mee. Flower power is vooral ook heel mooi over een donkere basis!

Magic dragon #3
foto-05-12-16-14-39-39Deze magische draak heeft een donkergroene basiskleur, maar reflecteert ook blauw. Op de foto kun je dit het beste zien aan het begin, bij die gaatjes. Je ziet dat er een blauwe gloed overheen zit.

Oprah #3
foto-05-12-16-14-39-28Deze glitter is één van de bestsellers van het bedrijf. En ik snap wel waarom. Oprah is een koperkleurige glitter die heel draagbaar is. De kleur staat ook bij veel huidstinten mooi, dus dit is eigenlijk wel een musthave in je collectie.

Cher #3
foto-05-12-16-14-40-59Als je een bronzen kleur hebt, waarom dan ook niet zilver. Cher is een zilveren kleur, maar reflecteert in het licht ook andere kleuren zoals groen en blauw.

Vegas #3
foto-05-12-16-14-45-45De laatste van de edelmetalen: goud. Vegas is eigenlijk het gouden zusje van Cher, dus ook deze glitter reflecteert andere kleuren.

Tangy Taffy #2
foto-05-12-16-14-45-12OMG wat werd ik verliefd toen ik deze kleur zag. Wat een super zoet, meisjesachtig geheel in een potje! De combinatie van goud met roze vind ik het prachtig en dat was ook de reden waarom deze in het winkelmandje verdween.

Lime Squeeze #2
foto-05-12-16-14-44-52Fris, groen, gras, lente…Dat is een beetje mijn gedachtegang bij deze kleur. Lime squeeze is een frisse, groene kleur met geel/gouden glitters erin verwerkt.

Firecracker #3
foto-05-12-16-14-43-30Kun je geloven dat ik bij de eerste bestelling niet eens een goede rood had besteld? Hoe had ik dat kunnen denken? Dat is ook de reden waarom de tweede keer deze pure rode kleur direct in mijn mandje verdween.

Festive #3
foto-05-12-16-14-42-52Festive is een feestelijke combinatie van goud, cranberry en roze die in kaarslicht echt heel mooi reflecteren!

Pura vida #3
foto-05-12-16-14-46-30Periwinkle blue is de beschrijving die Lit er zelf aan geeft en ik zou niet weten hoe ik het anders moet zeggen. Deze blauwe kleur vond ik zo apart en uniek dat ik hem graag wilde hebben.

Smooch #3
foto-05-12-16-14-44-04Toen ik Smooch zag dacht ik gelijk aan Valentijnsdag. Kun je me volgen? Die combinatie van roze en rood vond ik zo romantisch aandoen dat ik Cupido al voorbij zag vliegen…

Carrot head #3
foto-05-12-16-14-44-20Lekker gek vond ik deze oranje kleur met gouden gloed.

En dan is het nu tijd voor de swatches uiteraard. Ik zal ze in twee keer laten zien, zodat je een betere close-up krijgt. Ik heb deze swatches allemaal gemaakt met de Clearly liquid glitter base van Litcosmetics. De swatches zijn gemaakt op mijn onderarm, zonder basiskleur eronder.

foto-05-12-16-15-10-25Je ziet hier dus van links naar rechts: I feel love, Cayman, Rhinestone Cowboy, Loverboy, California Soul, Nightlife, Flower Power, Magic Dragon en Oprah.

foto-05-12-16-15-10-16 En vervolgens hebben we hier: Cher, Vegas, Tangy Taffy, Lime Squeeze, Firecracker, Festive, Pura Vida, Smoock en Carrot Head.

Zoals je ziet brengen de kleuren goed dekkend aan en dat is ook wel wat je wilt wanneer je 16 dollar per glitterpotje betaald. Ze glinsteren mooi in verschillend licht. Ik kan niet ontkennen: ik ben gewoonweg een glitterfan en als ik ermee weg zou komen dit iedere dag te dragen dan zou ik het doen. Helaas vinden de meeste andere mensen dat een beetje overdreven, om de één of andere reden…
Dus ik bewaar mijn glitters een beetje voor speciale aangelegenheden, zoals een feestje, de feestdagen, mijn verjaardag en dat soort dagen 🙂 Wellicht houdt dit de glitters ook wel extra speciaal. Eerstvolgende dag dat ik ze kan gebruiken: Oud & Nieuw. Laat die glitterbom maar komen!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s