Last-minute cadeautips voor Valentijnsdag

Heb je vandaag op de kalender al gezien dat het de 13e is? En heb je toen gedacht: ‘Ohoh….morgen Valentijnsdag!’. Dan is dit een artikel voor jou, want vandaag geef ik je enkele last-minute en kleine cadeautips voor Valentijnsdag. Natuurlijk hoef je jouw Valentijn niet per se met de mooiste en grootste cadeaus te overladen en dat hoeft al helemaal niet per se op Valentijnsdag. Maar misschien pak jij deze dag wel aan als excuus om een geliefde van je net iets meer in het zonnetje te zetten. En natuurlijk kun je de cadeau-ideeën ook gebruiken voor wanneer je een andere dag kiest om romantisch te doen 😉

download1. Een kaartje
Een kaartje is zo gekocht of heb je via diverse websites zo gemaakt en verstuurd. Kies voor een mooie persoonlijke boodschap aan de binnenkant om het hart van je Valentijn sneller te laten kloppen.

2. Een ontbijt op bed
Heb je een beetje tijd morgenochtend? Sta dan iets eerder op en maak een ontbijtje op bed voor je geliefde. Dit hoeft niet eens heel groot te zijn, maar een lekker broodje, eitje en glas verse jus is genoeg voor een goede start van de dag. Een bijkomend voordeel: een kleine moeite om ook voor jezelf een eitje te bakken, heb jij ook meteen een fijn ontbijt 🙂

shutterstock_2491876303. Een leuke foto in een mooi fotolijstje
Foto’s zijn tegenwoordig snel afgedrukt. Kies een leuke foto uit waar een mooie herinnering voor jullie aan vastzit, druk af en koop in de stad een leuk lijstje. Tip: ik vind dat ze bij de Xenos altijd leuke lijstjes hebben. Pak het vervolgens in en klaar ben je.

4. Een zelfgemaakt taartje
Of iets anders lekkers. Je kunt natuurlijk ook een lekker toetje maken, een dinertje of verzorgde lunch. Zo lang het zelfgemaakt is, weten anderen dat er aandacht en liefde in is gestoken. Dit maakt alle verschil van de wereld, ook al ben je geen meesterbakker/-kok. Het is uit onderzoek gebleken dat het bij de meeste mensen dan niet eens meer relevant is of de smaak super lekker is, als het met liefde en aandacht is gemaakt dan voelen ze zich belangrijk en geliefd.

5. Happy socks met hartjes
Of gewoon een ander klein/grappig cadeautje. Je zou bijvoorbeeld ook een lieve knuffel met een boodschap kunnen geven of een sleutelhanger. Als je er een leuk, handgeschreven briefje bij doet maak je dit cadeau net wat specialer.

happy-socks-valentine-s-gift-box-socks7. Een warm bad klaar zetten
Na een lange dag werken is er niets lekkerders dan heerlijk ontspannen in een lekker bad. Zorg dan ook dat het bad op temperatuur is wanneer je Valentijn thuis komt. Zet een fijn muziekje op, steek wat kaarsjes aan, zet er een lekker drankje bij en de ultieme badersessie kan beginnen.

8. Een bos bloemen
Het is een beetje cliché om nu langs het tankstation te rijden om daar een bos bloemen te kopen voor je geliefde. Dat is eigenlijk wel echt het ultieme ik-was-het-vergeten-dus-ik-doe-maar-dat-cadeau. Maar een mooi boeket van een bloemisterij is echt niets om je voor te schamen. Ik word zelf altijd vrolijk van een bos mooie bloemen in huis, dus met een mooi boeket kun je echt niet fout zitten.

Hopelijk heb ik je zo een aantal ideeën geven om je uit de brand te helpen voor morgen. En onthoud: het gaat om het gebaar en daarvoor hoeft het helemaal geen Valentijnsdag te zijn. Dit kan ook op iedere andere dag en die Valentijn hoeft ook helemaal geen lover te zijn, maar kan ook je moeder, vriendin, oma of noem maar op zijn.
Voor degene die morgen nog iets speciaals gaan doen: alvast veel plezier en voor iedereen geldt dat ik hoop dat je je geliefd voelt, niet alleen morgen maar ook andere dagen van het jaar!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s