Mijn pan-producten

Ik heb lang gedacht over de titel van dit artikel…Hoe moest ik het nu noemen? ‘Producten waarbij ik pan heb geraakt’ klonk ook zo lang en zo zijn er meer namen de revue gepasseerd. Uiteindelijk werd het dus ‘Mijn pan-producten’, wat mij dan weer ergens vaag aan Peter Pan doet denken…Anyway, voor degene die niet weten wat ‘pan’ raken is: dat is wanneer je een product zo veel gebruikt dat je uiteindelijk de onderkant van de verpakking ziet. Je raakt dan de bodem (pan) van het product en dat moet haast wel betekenen dat je het een heel fijn product vindt om te gebruiken. Anders zou je immers de bodem er niet van gaan zien. Ik ben eens in mijn collectie gedoken en heb eens goed gekeken welke producten pan hebben en deze laat ik vandaag aan je zien.

Pan raken in make-upproducten zie je eigenlijk alleen bij poederproducten. Want de bodem van een lege foundationpot zie je niet zo goed, daar komt gewoon niets meer uit op den duur. Ook producten als eyeliners, oogpotloden en mascara’s zie je eigenlijk nooit terug. Je zou dus eigenlijk kunnen zeggen dat ik in dit artikel mijn favoriete poederproducten met je deel.

1. Concealerwheel Oriflame
foto-29-01-17-11-47-03
Ik begin alleen niet met een poederproduct, maar met een concealer. Deze creme concealer van Oriflame gebruik ik al een hele tijd. Ik gebruik dit om oneffenheden te corrigeren met kleur. Groen gebruik ik bijvoorbeeld op rode plekjes, de zalmkleur gebruik ik onder mijn ogen. Geel gebruik ik het minst, dat is ook wel duidelijk te zien 🙂

2. 88 Matte palette
foto-29-01-17-11-54-54
Jaja, dit is een product voor de oldies onder de make-up liefhebbers hier. Weet je nog dat deze paletten helemaal hip waren jaren geleden? Ik moest en zou ze dan ook hebben. Het waren goedkope paletten die veel kleurtjes bevatten en voor een beginner in make-up was dit natuurlijk ideaal. Ik heb ze nog steeds in mijn stash, omdat ik het soms nog wel handig vind dit achter te hand te hebben voor tutorials. Zoals je ziet heb ik uit dit palette vooral de neutralere/bruintinten het meest gebruikt.

3. 88 shimmer palette
foto-29-01-17-11-54-28
Had je hem al zien aankomen? Want die versie hierboven was de matte versie, maar uiteraard is er ook een shimmer-versie. En ook die heb ik en ook daarin heb ik pan geraakt. Hierbij vooral bij de lichtere kleuren aan de linkerkant. Ik gebruikte die vaak op mijn ooglid of als highlighter.

4. I love make-up – Parental advisory palette
foto-29-01-17-11-53-54
Ook een voorbeeld van een oogschaduwpalette wat niet duur was, maar die ik met veel liefde gebruik. Ik kwam deze toevallig een keer tegen bij de Kruitvat en toen was deze nog in de aanbieding ook. Score! Ik weet niet of je de pan kan zien, maar hij zit in de vierde en vijfde oogschaduw op de eerste rij!

5. NYX blush in Peach
foto-29-01-17-11-53-13
De naam van deze blush heb ik nooit helemaal gesnapt, want ik vind niets perzik-achtigs aan deze blush. Ik vind hem eigenlijk gewoonweg roze, maar goed. Het is wel een hele frisse tint en geeft echt van die schattige wangetjes als je hem op hebt. Een blush die ik dus graag gebruik.

6. Mac blush in Peaches
foto-29-01-17-11-52-41
Deze blush gebruik ik vooral in de zomer. Op de één of andere manier pak ik in de winter niet naar koraal of perziktinten. Maar deze blush van Mac vind ik erg mooi, omdat de kleur niet te heftig is en dat dit op mijn bleke toetje wel fijn!

7. Etos wenkbrauwpoeder in 001 Light
foto-29-01-17-11-52-17
Dit product verkopen ze op dit moment niet meer, aangezien de hele lijn van Etos vernieuwd is. Ik heb eigenlijk nog niet gekeken of ze dit product vervangen hebben voor iets soortgelijks. Maar zolang ik deze nog heb, vind ik het ook wel prima zo want dit product gebruik ik dus iedere dag als mijn laatste stap in mijn wenkbrauwroutine.

7. Evelyne oogschaduw
foto-29-01-17-11-49-58
Het is maar goed dat poeder niet zo snel vergaat, want deze zit al heel lang in mijn collectie. Ik heb hem ooit van mijn moeder gekregen en zoals je ziet heeft ‘ie nogal wat gebruikssporen. Zo is de verpakking stuk en ik kan de achterkant niet meer lezen omdat de letters helemaal vervaagd zijn. En alhoewel het eigenlijk ook bedoeld is als oogschaduw gebruik ik dit product met veel liefde als highlighter.

8. Maybelline Silk Glam in 11 Purple Drama
foto-29-01-17-11-49-33
Het is al even geleden dat ik deze oogschaduw gebruikt hebt, want op de één of andere manier spreekt deze combinatie me nu niet meer zo aan. Maar ik heb dit oogschaduwdoosje van Maybelline met veel liefde gebruikt. Alleen de witte highlighter niet zo, die was toch iets te heftig.

9. Maybelline Silk Glam in 20 Coral Drama
foto-29-01-17-11-48-41
Ik vond die glitters zo aantrekkelijk dat ik nog een andere versie heb van dit palette, namelijk in koraaltinten. Ik vind dit nog steeds hele mooie kleuren en nu ik het weer in mijn handen heb neem ik me meteen voor dit doosje weer eens wat vaker te pakken.

10. Freedom oogschaduw in 206 Nude.
foto-29-01-17-11-48-00
Deze oogschaduw van Freedom heb ik eens bij een bestelling gekregen bij Boozyshop. In eerste instantie had dit cadeau niet gehoeven van mij, want losse oogschaduws zijn zo onhandig. Maar achteraf ben ik toch wel blij met deze oogschaduw, want het is mijn go-to-kleur geworden op luie dagen. Deze kleur over op mijn ooglid en vervagen in de arcadeboog, een donkerbruin lijntje rondom mijn oog, een laagje mascara en klaar is de ooglook!

11. Mac blush in Easy Manner.
foto-29-01-17-11-47-36
En als laatste mijn favoriete blush allertijden. Ik vind het zo jammer dat deze blush een limited edition was en dat deze kleur dus niet meer te krijgen is. Ik ben dan ook erg zuinig op deze blush, maar het is voor mij in de winter wel een perfecte kleur. Niet te heftig en fel, maar wel een mooie kleur op de wangen. Daarnaast is de blush goed op te bouwen, waardoor je zelf goed het gewenste effect kunt bereiken.

Het is toch nog best wel een lijstje geworden he…Want als je mijn collectie ziet, dan heb ik genoeg producten om te variëren maar zo zie je dat je toch vaak naar dezelfde dingen pakt. Gelijk een uitdaging om de komende tijd juist eens wat andere producten weer te gaan pakken in mijn collectie :).

Liefs,
Corinne.

Advertenties

2 gedachten over “Mijn pan-producten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s