Dag in beauty maart 2017

Het is al een tijdje geleden dat ik een artikel schreef rondom mijn dag in beautyproducten en het leek mij wel weer eens leuk om dit te doen. In dit artikel laat ik jullie dus zien welke beautyproducten ik op een dag zoal gebruik. Iedere dag is hierin natuurlijk ook weer een beetje anders. Mijn dagelijkse verzorging blijft iedere dag hetzelfde, maar ik wissel wel eens van producten. Ook zijn er bepaalde dingen die ik niet iedere dag, maar bijvoorbeeld twee keer in de week gebruik. Kijk je mee naar mijn dag in beauty?

Mijn dag start doordeweeks meestal rond een uur of zeven. Ik houd niet van haasten en neem dan ook vrij ruim de tijd voordat ik weg moet. Ik sta op mijn gemakje op en kleed me aan. Vervolgens ga ik naar mijn plekje toe om me te verzorgen en dit gebruik ik dan:
Allereerst doe ik mijn lenzen in, maar dat ben ik vergeten op de foto te zetten. Ik vind het ook lastig om te zeggen of dit bij beauty hoort?
Maar goed, lenzen in en daarna maak ik mijn gezicht schoon. Ik doe dit met het micelaire water van Garnier en een wattenschijfje. Vervolgens smeer ik mijn lippen in met lippenbalsem en als mijn huid droog is dan breng ik oogcrème en dagcrème aan. Als laatste heb ik vandaag ook mijn oren nog even schoongemaakt met wattenstaafjes en deodorant opgespoten.

Vervolgens ga ik aan de slag met mijn make-up. Ik probeer altijd te variëren in looks, maar de basis is vaak wel hetzelfde. Ik breng oogschaduwbasis (Hema) aan op mijn oogleden en onder mijn ogen. Daarna gebruik ik eerst het gekleurde concealer-wheel van Oriflame. Vervolgens maak ik mijn basis egaal door concealer te gebruiken. Ik gebruik al een hele tijd de concealer van Catrice en hier ben ik nog steeds erg tevreden over. Ik breng dit vooral in mijn T-zone aan en werk het uit naar de buitenkant. Vaak heb ik niet meer nodig.
Dit geheel poeder ik af met het transparante poeder van MAC. Dan teken ik mijn wenkbrauwen bij, vaak met potlood maar soms ook alleen met poeder.
Tijd voor de ooglook. Ik ging vandaag voor een bruine smokey-eyes en hiervoor heb ik het longlasting oogpotlood gebruikt van Essence en drie kleuren oogschaduw van het merk Sleek. In de binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauwen heb ik de highlighter gebruikt die in het palette van Sleek zit (linksonder).
Om mijn gezicht verder af te maken pak ik het contourpoeder uit het palette van Sleek en hiermee contour ik mijn voorhoofd, jukbeenderen en kin. Ik heb de welbekende Luminoso blush gebruikt op mijn wangen en wat highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen en boven mijn cupidoboog. De lippen heb ik ingekleurd met lipliner, vervolgens Myth-lippenstift van MAC erover en een glosje van Maybelline om het af te maken. De lippen doe ik trouwens wel vaak na mijn ontbijt.
Ik doe trouwens ook nog een geurtje op, die ben ik vergeten op de foto te zetten. Ik heb een collectie geuren en ik doe iedere dag vaak wat anders op. Vandaag ging ik voor Oh Lola van Marc Jacobs.

En na mijn ontbijt begint mijn dag. In de loop van de dag poeder ik mijn gezicht nog wel eens bij of breng ik opnieuw lippenstift op.

En dan kom ik ’s avonds weer thuis. Ik douche meestal in de avond, vaak na het eten om dan vervolgens in mijn pyjama op de bank te kunnen ploffen. In de douche gebruik ik meestal een douche-olie omdat ik een droge huid heb. Ik vind deze van Nivea erg fijn. Mijn haar was ik zo’n 2-3 keer in de week en op dit moment gebruik ik daar deze Kokos shampoo en conditioner voor van Andrélon. Ik weet niet of het veel voor de volume doet, maar ik vind het wel lekker ruiken. Als ik uit de douche kom verzorg ik mijn huid verder door me in te smeren met babyolie. Dit product gebruik ik één keer in de week als boost voor mijn droge huid. De andere dagen gebruik ik een bodybutter of bodycrème.

Maar natuurlijk moet er ook nog aandacht aan mijn gezicht besteed worden. Voordat ik in de douche ga, maak ik mijn gezicht al schoon met het micelaire water van Garnier. Dit is om het eerste laagje make-up te verwijderen. Mijn oogmake-up en lippenstift haal ik weg met de reinigingsolie van Etos. In de douche was ik dan mijn gezicht met Purity made simple van Philosophy. Twee keer in de week scrub ik mijn huid en dit was de eerste keer dat ik die van Therme gebruikt heb. Hij werkte prima, maar echt een mening heb ik er nog niet over.
Na het douchen gebruik ik het pincet om mijn wenkbrauwen een beetje in vorm te epileren en met het scheermesje voor het gezicht haal ik de donshaartjes boven mijn lip weg. Dit doe ik niet iedere dag hoor, het epileren zo’n twee keer in de week en het scheren één keer in de week. En om mijn huid extra te verzorgen gebruik ik één keer in de week een masker en deze keer ging ik voor het reinigende honingmasker omdat ik wat last had van onzuiverheden. Dit is een masker wat een laag vorm en die je er af kan trekken wanneer het helemaal opgedroogd is.

En dan is het tijd voor het laatste gedeelte van de verzorging en dat ik het smeren van een nachtcreme. Ik gebruik er één van het merk Rituals, een lekkere dikke en voedende creme. Ik verzorg mijn nagelriemen nog met nagelriemolie en smeer mijn handen in. En vervolgens duik ik lekker mijn bedje in nadat ik mijn tanden heb gepoetst.

Wanneer ik alles zo opschrijf denk ik wel ‘Jeetje, ik gebruik en doe wel veel op een dag met verzorging’. Maar ik had nu ook wel een uitgebreide dag met het gezichtsmasker en mijn haren wassen. Dit is dus niet iedere dag zo. Ook zit er wel een soort routine in, dus vaak heb ik niet eens door dat ik hier tijd aan besteed. En al laatste vind ik het ’s ochtends altijd wel fijn om mijn dag rustig te kunnen opstarten met een beetje getut. Ik zet daar vaak mijn tablet bij en kijk ondertussen met een schuin ook wat YouTube.
En hoe zit dat bij jullie? Gebruiken jullie veel producten of juist niet?

Liefs,
Corinne.

Advertenties

4 gedachten over “Dag in beauty maart 2017

  1. Zeker interessant om te lezen en bedankt voor dit artikel. Sommige producten hebben wij nog niet uitgeprobeerd, gaan we zeker doen. Hica vindt Biodermal ook goeie producten hebben en meestal wacht zij op de acties 1 + 1 bijvoorbeeld.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s