Nieuw: Catrice X Marina Hoermanseder collectie

Het zal je niet ontgaan zijn dat we langzamerhand richting de lente gaan. In beautyland betekent dit altijd fijne nieuwe collecties passend bij dit seizoen. Catrice is hierop geen uitzondering, want ook de budgetmerken spelen in op de verschillende seizoenen. Catrice heeft voor deze lente een mooie samenwerking gedaan, namelijk met ontwerpster Marina Hoermanseder. Dit is overigens niet de eerste keer, want deze twee hebben al eerder de handjes in elkaar geslagen. En blijkbaar met succes, anders zouden ze het nooit nog eens herhalen 🙂

De collectie ligt vanaf deze maand in de winkel en wordt nog tot en met april verkocht. Het is dus een limited edition collectie, dus als je bepaalde items wilt wees er dan snel bij. De producten zijn allemaal vorm gegeven door ontwerpster Marina Hoermanseder en zitten dus in een speciale verpakking. Overal komt het design met de riem in terug, wat tekenend is voor de ontwerpen van Marina. Op naar de producten!

C01 EYEconic Straps

In dit palette zitten vier oogschaduwkleuren waarmee je een mooie ooglook kunt maken. Wat fijn is, is dat er ook een hele donkere kleur inzit om je look meer diepte te kunnen geven. Daarnaast zit er een lichte highlighter in. Een veilige kleurkeuze is het wel, maar met deze combinatie kun je prima een mooie alledaagse look creeren. Mits de pigmentatie in orde is natuurlijk.

C01 Blushed Blossom

Dan is er ook aan de frisse blos voor op je wangen gedacht en wel in de vorm van deze creme-blush. De blush is maar in één tint verkrijgbaar wat ik jammer vind. Een beetje meer keuze had fijn geweest, vooral omdat deze kleur vrij heftig lijkt voor iemand met een bleke huid.

C01 Crystal Skin

Natuurlijk is het mooie om een gezonde glow te hebben, vooral wanneer het zonnetje wat meer gaat schijnen. Een beetje nagedaan van een ander (luxer) merk zijn deze bolletjes wel, maar natuurlijk is deze variant veel vriendelijker voor je portemonnee. Je kunt zelf kiezen of je de bolletjes alleen gebruikt als highlighter of dat je het als gezichtspoeder gebruikt voor een algehele gloed.


Wanneer je de bolletjes als highlighter wilt gebruiken is het fijn om dit met een kwast de kunnen doen. Ook hier heeft Marina aan gedacht door een kwast te maken die aansluit bij de vorm van je gezicht. Het ziet er een beetje gek uit, als ik eerlijk ben en ik zie niet in waarom je het niet met een andere kwast zou kunnen doen die je al in je bezit hebt. Voor mij is dit dus een beetje overbodig, vooral omdat je deze kwast niet zo  snel voor andere dingen gebruikt vanwege de vorm.

 

C02 Fuchsia?s Flower

C01 Rose Bloom

De collectie kent twee lippenstiften in een rood/roze kleur en in een lichtroze variant. Beide lipsticks hebben een crème-finish waardoor ze zijdezacht moeten aanvoelen op je lippen en ze moeten voorzien van een mooie glans. Ook hier vind ik de kleurkeuze niet erg spannend, maar de kleuren liggen gelukkig wel erg uit elkaar waardoor een groot publiek wordt aangesproken.

C01 Fuchsia?s Flower

C02 Nectarine Butterfly

C03 C te D?Azur-Flair

C04 Garden View

Als laatste beautyproduct in deze collectie heeft men nog aan nagellak gedacht. Hierin is ook meteen de grootste keuze aan kleur. De drie gekleurde lakken zijn vrolijk en passend bij het seizoen. Deze kleuren hebben allemaal een glanzende finish. De nude-kleur hiernaast is de enige lak met een matte finish, tenzij je er natuurlijk een glanzende topcoat over aanbrengt.


Als laatste heeft Marina er nog aan gedacht dat je vast wel eens erop uit trekt nu het weer mooier wordt. Om dan je make-upjes mee te nemen heeft Marina nog een leuk tasje ontworpen in een blush-roze kleur. Ik vind dit tasje erg leuk!

Wat is mijn conclusie voor deze collectie? Vind ik dat je naar de winkel moet rennen of niet? Tsja, dit is natuurlijk voor iedereen anders, maar ikzelf loop niet zo heel warm voor deze collectie. Ik vind de meeste kleuren erg veilig en ook de keuze vind ik zeer beperkt. Ik had graag wat meer diversiteit gezien.

Liefs,
Corinne.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s