Review: Gezichtsbehandeling bij City Spa in Goes

‘Even écht weg. Een time-out van alles en iedereen. En alleen maar aandacht voor uzelf.
Dat is toch verrukkelijk, zo nu en dan? Gewoon doen.’

Bovenstaand citaat staat op de welkomstpagina van City Spa Goes (website). Een time-out klinkt inderdaad verrukkelijk en met het idee weer wat meer tijd voor mezelf te nemen en mezelf wat meer te gunnen was de beslissing dan ook snel gemaakt. Ik boekte een gezichtsbehandeling voor mezelf en vandaag laat ik jullie weten wat ik er van vond.

Het nemen van een gezichtsbehandeling is voor mij niet nieuw. Een tijd lang deed ik dit standaard eens in de 8-10 weken. Maar het afgelopen jaar is dit door alle drukte in mijn leven op de achtergrond verdwenen. Daarnaast gunde ik het mezelf op den duur ook niet meer. Toch vond ik het altijd wel heel fijn om te doen en al langere tijd was ik nieuwsgierig naar City Spa Goes.

City Spa Goes ligt in het centrum van Goes. Het is een welness spa die meerdere soorten behandelingen aanbiedt. Zo kun je er ook terecht voor pedicurebehandelingen, diverse massages, lichaamsbehandelingen, spray-tan, manicures, wimperextensions, floaten en nog meer. Ik koos voor een gezichtsbehandeling en ook hierbij heb je keuze uit diverse behandelingen. Bij iedere behandeling hoort een andere tijd en je kunt op de website ook zien hoeveel tijd ze aan deze behandeling kwijt zijn. Ik koos voor de Cenzaa Impressions gezichtsbehandeling van 60 minuten. Deze kost €53,00.
De reservering voor deze behandeling heb ik via de e-mail gedaan. Dit werkte heel fijn en snel, want ik kreeg vrij direct antwoord dat mijn opgegeven tijdstip niet meer beschikbaar was en welke andere opties er nog waren. De reactie via de mail ging dus snel en verliep soepel, maar je kunt ook bellen om een afspraak te maken.

Bij binnenkomst werd ik netjes welkom geheten en werd mijn jas aangenomen en weg gehangen. Vervolgens gingen we naar de behandelruimte waar twee behandelstoelen stonden. Ik lag hier nu alleen en ik ga er ook vanuit dat dit meestal het geval is, tenzij je een duobehandeling boekt. Op de achtergrond stond er een heerlijk rustgevend muziekje op.
Na op de stoel plaats genomen te hebben, begon de behandeling allereerst met het stellen van een aantal vragen over je huidige verzorgingsroutine en eventuele problemen die je met je huid ervaart. Ook kijkt de schoonheidsspecialiste naar je huid om te kijken wat ze hieraan opmerkt, zodat ze de juiste producten kan kiezen. Alle producten die men bij deze behandeling gebruikt komen van het merk Cenzaa.
Bij mij was al snel duidelijk dat ik een vochtarme huid heb. De schoonheidsspecialiste had veel kennis en heeft mij tips gegeven hoe ik dit probleem op meerdere manieren kan aanpakken. Ook legde ze steeds goed uit wat ze ging doen en waarom, wat heel fijn was. We begonnen met de reiniging van mijn huid en dit gebeurde in drie fasen met een gel, een facewash en een scrub. Daarna werden mijn onzuiverheden verwijdert. Dit vind ik altijd het minst leuke stukje want hier hoort nogal wat geknijp bij en dit doet soms best zeer.
Na het pijnlijke stukje kreeg ik een lekkere gezichtsmassage en dit werd afgesloten met een gezichtsmasker. Terwijl dit masker introk werd ik nog verwend met een heerlijke hoofdhuidmassage.
De behandeling is helemaal compleet na het aanbrengen van een passende dagverzorging en eventueel wordt er nog wat make-up aangebracht als je dit leuk vind. Ook is er nog even ruimte om te ontspannen met een glas water.

Na de behandeling liep ik echt ontspannen naar buiten. Ik vond het fijn en heb mezelf voorgenomen dit weer vaker te gaan doen! En wat betreft City Spa Goes: ik zou zeker terug gaan of het aanbevelen bij anderen. De mensen staan je vriendelijk te woord, ze hebben kennis van wat ze doen, er zijn tal van mogelijkheden dus ieder wat wils en ze stellen je op je gemak. Al met al een hele positieve ervaring dus! Ik zou zeggen: kijk vooral even op de website voor alle mogelijkheden want er zit vast wel wat voor je tussen. Ook leuk: de diverse arrangementen die ze hebben samengesteld!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s