Fototutorial: nail-art voor Pasen

Rondom feestdagen is het thema voor op de nagels altijd al een beetje bepaald, want meestal pas ik mijn nagels hierop aan. En dus snap je al waar deze nail-art fototutorial over gaat: Pasen. Aankomend weekend is het zover en met deze schattige nagels kun je prima verschijnen aan de paasbrunch. En door de pasteltinten past het ook nog eens heel erg goed bij het seizoen!

Zoals altijd bij een fototutorial laat ik jullie stap voor stap zien wat ik heb gedaan om deze nail-art te krijgen.

Stap 1:

Zoals altijd beginnen we met het ontvetten van de nagels. Ik doe dit door een wattenschaafje in de nagelremover te dippen en dit vervolgens over mijn nagels te halen.

Stap 2:

Daarna breng ik een laagje basecoat aan. Degene die ik momenteel gebruik is Start to finish  van OPI.

Stap 3:

Dan de basiskleuren. Ik gebruik wit op de nagels waar ik de bloemenkettingen op ga maken, zodat de kleuren van de bloemen beter overkomen. De nagel voor het konijntje maak ik lila en mintgroen gebruik ik op de andere nagels.
Gebruikte lakken: Hema – 402 Milkmaid (wit), China Glaze – Light as air (lila) en OPI – That’s hula-rious (mintgroen).

Stap 4:

Met een donkergroene striper zet ik horizontale strepen op de witgelakte nagels. En ik maak een kwart van een rondje in de hoek van mijn nagel waar het konijntje komt.
Gebruikte lakken: Etos – Striper Green en Hema – 402 Milkmaid.

Stap 5:

Het konijntje heeft natuurlijk ook oren nodig, dus die voeg ik toe door met de witte lak en een dotting tool de oren stippelend aan te brengen.
Gebruikte lak: Hema – 401 Milkmaid.

Stap 6:

Ik maak het konijntje af door met een lichtroze lak de oren in de kleuren. Dit doe ik wederom met een dotting tool. Verder teken ik twee oogjes en een x voor het neusje.
Op de nagels met de groene lijnen teken ik bloemetjes met diverse kleuren. De bloemetjes maak ik met een dotting tool en hiermee zet ik vijf stippen in een cirkel bij elkaar. Het hart van de bloem krijgt een andere kleur. Verder vul ik de leegtes in de lijnen op door met mintgroen stippen in de lijnen te zetten.
Gebruikte lakken: China Glaze – Seashell (lichtroze) en Kiss – Striper black.
OPI – Hula-rious (mintgroen), China Glaze – Light as air (lila), OPI – Where did Suzi’s man-go? (oranje), Essence – Doad (blauw), China Glaze – Pink-ie promise (roze) en Ciaté – Loop the loop (geel).

Stap 7:

Voeg een laagje topcoat toe voor een mooie glans en ter bescherming. Doe dit wel pas wanneer de kleuren wat meer opgedroogd zijn (wacht ongeveer 5-10 minuten voor deze stap). Wanneer je namelijk te snel de topcoat eroverheen aanbrengt kunnen de kleuren gaan strepen, dit is zonde!

En dan kun je gaan genieten van Pasen. Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn, lang weekend en kun je genieten van leuke dingen!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s