Review Hema shaving oil

We hebben de afgelopen tijd al een beetje mogen genieten van mooie dagen en veel zon. Heerlijk vind ik het, om de warmte weer op je huid te voelen na de winter. Met de komst van de zon doen ook de rokjes, jurkjes en korte mouwen weer de intrede. Alhoewel ik het nog te koud heb gevonden voor blote benen, komt ook die dag steeds dichterbij. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar in de winter let ik iets minder precies op het scheren van benen, oksels en bikinilijn dan in de zomer. Ik doe het wel, maar er zitten wel eens wat meer daagjes tussen de scheerbeurten dan zou moeten…*oeps*…Onder het mom ‘Ach, er zit toch een laagje kleding over dus niemand die het ziet’ #lazyshaver 😉
Enfin, daar brengen we nu dus maar braaf weer wat verandering in door wat consequenter te zijn. En struinend door de Hema kwam ik toen dit product tegen: shaving oil. In een kleine verpakking, handig voor op reis!
Ik was nieuwsgierig, want het is echt een super handige, kleine verpakking voor op reis. Hoef je tenminste niet zo’n grote scheerbus mee te nemen. Daarnaast is een olie voedend voor de huid, wat bij een droge huid veel beter is.
Maar allereerst: Hema, waarom is de tekst voorop in het Engels? Jullie zijn toch een Nederlands bedrijf? En de meeste Hema-vestigingen staan toch in Nederland? Alhoewel ik goed Engels kan, vind ik dit toch altijd een beetje irritant. Kom op, doe gewoon in het Nederlands. Het product wordt echt niet ineens interessanter door een Engelse tekst.
Maar goed, het gaat om het product zullen we maar zeggen. Dit is wat Hema zelf zegt over het product:

Klinkt goed toch? De werking is ook heel makkelijk: vochtige huid, olie in masseren, scheren en klaar! Ik ben benieuwd.

Ik vind de verpakking alleen wel echt verschrikkelijk goedkoop ogen. Helemaal van plastic en gewoonweg lelijk, sorry dat ik het zeg. Maar goed, als het product maar goed werkt. Daarnaast is de verpakking niet heel zwaar, wat ideaal is voor op reis. Ook handig is het pompje, want hierdoor zit je niet met een dopje te hannesen in een klein douchehokje op de camping. De pompflacon kun je sluiten door het dopje te draaien en dan komt er geen product meer uit. Ik zou het product echter wel altijd in een plastic zakje doen, wanneer je het meeneemt in je bagage. Gewoon voor de zekerheid. In het flesje zit 15 milliliter aan product en het kost 3 euro.

Wanneer je het product pompt dan komt er een kleine hoeveelheid uit het flesje. En zoals je op de foto ziet is het een kleurloze olie. De olie ruikt kruidig en warm, iets wat ik niet had verwacht. Ik vind het op zich wel lekker en de geur vervliegt gelukkig ook goed. Eén pompje is genoeg om je bikinilijn of oksels te kunnen scheren. Voor je benen heb je wat meer nodig, maar nog steeds vind ik het product zuinig in gebruikt.
En het werkt echt heel fijn moet ik zeggen! Je scheermes glijdt goed over je huid en pakt de haartjes goed mee. Ik vind dit veel fijner werken dan een gel, want daar zit mijn hele douche altijd onder. En na het scheren is mijn huid gladder en soepeler door de olie. Nog even insmeren en je huid is echt klaar voor het zonnetje.

Al met al ben ik dus zeker tevreden over de scheerolie van de Hema, ondanks de verschrikkelijke verpakking. Ik zou het zeker weer aanschaffen. Voor thuisgebruik mogen ze ook wel een grotere flacon maken wat mij betreft.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s