Fototutorial: Festival fushion

Liet ik laatst in de video nog zien hoe je een leuke festivallook kunt maken met gekleurde eyeliners, is het nu aan de ogen om opgefleurd te worden met deze kleurrijke inkt. Ook deze look is creatiever en dus uitermate geschikt om te dragen naar een festival. En alhoewel het er wellicht ingewikkeld uitziet, is het dat totaal niet. Dus ook voor degene die moeite hebben met het zetten van een strakke eyeliner: deze look kun jij ook! Ik neem je in ieder geval weer stap voor stap mee.

Stap 1

We beginnen uiteraard met een kaal oog. Om ervoor te zorgen dat de look goed blijft zitten, breng ik een oogschaduwbasis aan (eyeshadow base van de Hema).

Stap 2

Ik breng concealer aan onder mijn ogen en dep dit ook een beetje over mijn ooglid. Zo is mijn ‘canvas’ egaal van kleur. Ik gebruik hiervoor de Catrice Liquid Camouflage in 010 Porcelain. Ook vul ik mijn wenkbrauwen in met de wenkbrauwpotloden van Rimmel.

Stap 3

Met gekleurde eyeliner zet ik kriskras strepen op mijn ooglid. Ik doe dit van beneden naar boven, zodat ze in een punt uitlopen. Ook maak ik de lijnen aan de buitenkant van mijn oog langer en aan de binnenkant wat korter. Zoals je kunt zien zijn de lijnen zeker niet perfect recht en dat hoeft ook niet.

Stap 4

De vorige stap herhaal ik met een andere kleur, in dit geval roze.

Stap 5

Ik herhaal de vorige stap ook met een aantal andere kleuren, namelijk geel, oranje en blauw. Soms ga ik nog even terug met een kleur (bijvoorbeeld groen) omdat die anders te veel wegvalt.

Voor het maken van de lijnen heb ik de volgende producten gebruikt:

Dit zijn de NYX Vivid brights eyeliners in de kleuren: vivid halo, vivid petal, vivid escape en vivid delight en de Make-up forever aqua liner #5.

Stap 6

In mijn binnenste ooghoek breng ik wat zilverkleurig pigment aan, namelijk de Reflects pearl van MAC. Om het te laten plakken gebruik ik een beetje 2 way gel van de Make-up studio. In mijn onderste wimperrand breng ik een bordeauxrode oogschaduw aan (Burlesque van Make-up Geek) en hieronder maak ik een lijn met Frappé (ook MUG) die ik laat doorlopen als een wing.

Stap 7

Vervolgens krul ik mijn wimpers en breng ik zowel boven als onder een laagje mascara aan met de Maybelline The Colossal Go Extreme Volum’ waterproof mascara (hele mond vol zo…).

Stap 8

Om de look af te maken gebruik ik nog nepwimpers, maar niet al te grote aangezien dan de hele look onzichtbaar zou zijn. Ik gebruik de Beautygloss by Eylure wimpers in Pretty.

En dat zijn alle stappen nog eens op een rijtje. Ik vond het echt een leuke, creatieve look om te maken voor jullie en ik zie mezelf deze look best dragen naar een festival. Ik hoop dat jullie in ieder geval weer een beetje inspiratie rijker zijn.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Een gedachte over “Fototutorial: Festival fushion

  1. Pingback: Make-up trends herfst/winter 2017-2018 | Sweetlooks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s