Beauty awards TAG

Awardseizoen is volop aan de gang in film- en muziekland. Kwijlend kijk ik naar al die mooie (en minder mooie) jurken en looks die voorbij komen op de rode loper. Allerlei celebrities komen voorbij, de een bekend van muziek, de anders van televisie, de volgende van film. Ze worden van alle kanten toegejuicht en worden zo goed in het zonnetje gezet. Al die award-happenings deed me inspireren om deze blog voor jullie te maken. Een eigen mini-awardsuitreiking voor de beauty producten die ik het afgelopen jaar gewoon heel fijn vond en vind om te gebruiken.

Categorie: huidverzorging
De absolute winnaar in deze categorie is de hydration-lijn van de Rituals. Al die producten werken enorm fijn en goed voor mijn huid. Ik heb meerdere andere producten uitgeprobeerd, maar ik kom toch steeds terug bij deze gezichtsverzorging.

Categorie: gezichtsmake-up
Toen de concealers van Maybelline fit me uit de schappen werden gehaald heb ik even gehuild, maar gelukkig hebben ze ondertussen de lijn vernieuwd en ik word heel erg gelukkig van de nieuwe Fit me foundations van Maybelline. De foundation geeft een mooie dekking, ze hebben goede kleuren, blijven lang mooi zitten en de verpakking is ook heel erg fijn. Top dus!

Categorie: make-up overig
Superfun zijn de Vivid bright liners van NYX en dat voor een hele vriendelijke prijs (€5,20). Je kan er alle kanten mee op, van een subtiele eyeliner tot een mooie grafische look voor een festival. En de kleuren spatten er goed vanaf en dekken mooi, dus een toppertje!

Categorie: lichaamsverzorging
Dove nourishing care shower oil is een hele mond vol, maar eigenlijk moet ik deze in combinatie noemen met de Dove Bodyoil goodness 3. Deze douche-olie en olie voor na het douchen ruiken heerlijk en voor iedereen die last heeft van een droge huid kan ik deze producten zeker aanraden. Het lijkt wellicht een beetje veel om het allebei te doen, maar geloof me: je huid is zijdezacht nadat je deze producten hebt gebruikt.

Categorie: maskers
Ik was matig enthousiast over de verzorging van de Garnier Hydrabomb lijn, maar het sheetmasker uit deze lijn vind ik wel heel erg fijn. Het masker is goed doordrenkt met een vochtinbrengend serum. In het masker zit gelukkig geen siliconen. Het is ook super makkelijk in gebruik, want je hoeft alleen maar het masker uit te vouwen, op je gezicht te leggen en 15-20 minuten later kun je het eraf halen en blijf jij achter met een gladde en gehydrateerde huid.

Categorie: haarverzorging
Op het gebied van haarverzorging vind ik de rijke voeding lijn van Guhl heel erg fijn. In deze lijn hebben ze een shampoo, conditioner en haarmasker. Vooral het haarmasker is erg fijn en heeft mijn haar de afgelopen tijd echt goed gedaan. Ook fijn is dat het masker maar 2-3 minuten hoeft in te trekken, waardoor je snel weer verder kan!

Categorie: haarstyling
De winnaar op dit gebied is en blijft toch echt de droogshampoo van Andrélon. Ik weet het, niet echt vernieuwend meer maar dit blijft toch echt een must op mijn wastafel.

Categorie: nagellak
Op dit gebied heeft de longlasting nailpolish van de Hema mij positief verrast. Deze nagellak is namelijk verkrijgbaar in superveel kleuren, dekken goed, hebben een fijne kwast en zijn maar €2,50 per stuk. De witte kleur die ik bijvoorbeeld heb dekt in twee laagjes en droogt streeploos op.

Categorie: verantwoord merk
Als verantwoord merk moet ik Lekker in een potje toch echt noemen. Dit vegan-merk maakt al haar producten van 100% natuurlijke en eetbare ingrediënten. Ze hebben verschillende verkooppunten, maar zijn ook via de webshop te bestellen. Alle producten worden met de hand gemaakt en je kan er voor van alles en nog wat terecht: van deodorant tot scrub tot body butters.

Categorie: parfum
De all-time awardwinnaar voor mij is de J’adore van Dior, een klassieker die lekker blijft. Een klein vleugje in de zomer, iets zwaarder aangezet ook prima in de winter. Heerlijk! En alleen die flacon geeft je al een klein luxe-momentje bij het sprayen.

And so ends the show…Welke producten zouden er in jouw awards-uitreiking naar voren komen?

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s