FriYou: Nope…

Dag lezers en kijkers van mijn blog,

Al een hele tijd maak ik één keer in de twee weken een video voor jullie. De ene keer over nagels, dan over make-up en soms ook iets persoonlijks. Ik doe dit met veel liefde en passie en vind dit leuk om te doen.
Toch staat er vandaag geen video voor jullie online. En nee, niet omdat ik ziek ben, een terugval heb ik mijn eetstoornis of familieproblemen heb. Het heeft gewoonweg te maken met het feit dat ik geen zin en inspiratie had. Mijn creatieve geest laat me even in de steek. Ik heb dit wel vaker (gehad) en ging dan altijd heel hard denken en zoeken totdat ik iets gevonden had waarover ik kon schrijven of een video van kon maken. De uitkomst vond ik dan niet altijd even leuk/goed, maar er stond toch wat online.
En dat is waar nu de schoen begint te wringen. Want ik ben deze blog begonnen als hobby, omdat ik het leuk vind. En dat vind ik nog steeds! Ik heb veel lol in het schrijven van artikelen, het maken van foto’s en het maken van video’s. Maar niet altijd. Soms vind ik het namelijk gewoonweg leuker om buiten van de zon te genieten, leuke dingen te doen met vrienden of simpelweg een boek te lezen.
En daarom heb ik besloten om geen vast uploadschema meer te hanteren. Ik wil mezelf niet meer dwingen om een x aantal artikelen te schrijven. Ik wil artikelen schrijven die ik leuk vind om te maken en als dat betekent dat er iets minder online komt: het zij zo. Het gaat om kwaliteit en niet om kwantiteit. Ook heb ik geen zin meer om voor een vakantie te stressen en heel veel vooruit te schrijven en filmen. Dit leverde namelijk soms in de periode voor mijn vakantie stress op.
Zou ik mijn geld verdienen met mijn blog dan snap ik dat een bepaalde consistentie nodig is. Maar ik verdien niets met mijn blog. Ik doe het puur voor de fun. Wanneer je stress krijgt van je hobby, dan denk ik dat je iets niet helemaal goed doet. En daarom dus bij deze: vanaf nu geen vaste uploaddagen meer.
Dus kom gewoon eens in de zoveel tijd langs, want er zullen wekelijks echt nog wel artikelen of video’s online komen. Of wellicht nog beter: like mijn pagina en wordt zo op de hoogte gehouden van nieuwe artikelen. Ik hoop je in ieder geval ook in de toekomst gewoon nog terug te zien 🙂

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s