Shoplog Italië 2017

Inmiddels ben ik een weekje thuis van mijn vakantie. Dit jaar zijn we naar Italië geweest, naar een dorp aan de kust genaamd Cecina in Toscane. Drie weken zon, heerlijk! We hebben drie weken lang geen regen gezien :D. Later deze week zal ik jullie meer vertellen over de vakantie zelf, maar in dit artikel wilde ik jullie laten zien wat ik geshopt heb. En dat is voor mijn doen verbazingwekkend weinig. We hebben wel rondgekeken, maar door de warmte had ik niet altijd zin, dingen die ik gepast heb stonden niet altijd leuk en souvenirs hebben we deze keer helemaal niet gekocht. We vonden gewoonweg niet zoveel leuks. Maar goed, ik heb wel een aantal dingen gekocht dus kijk je mee?

Dit is in totaal de hele buit, van mij dan, Chris heeft ook nog wat dingen gekocht. Ik zei toch dat het meevalt? Zeker voor drie weken vakantie.

Allereerst iets niet kleding- of beauty-gerelateerd. In een winkeltje kwam ik het merk Yankee Candle tegen en zoals jullie wellicht weten is dit mijn favoriete merk voor geurkaarsen. Het meest houd ik van de wax tars, zoals bovenstaande items heten. Door de kleine vorm kun je vaker van geur wisselen en daarnaast vind ik altijd dat deze het meeste geur afgeven in vergelijking met grote kaarsen. En deze waren in de aanbieding. Ik vind dat ik me nog ingehouden heb eigenlijk haha.

Dan heb ik bij Kiko in de sale dit oogpotlood gekocht. Ik heb niet zo veel make-up gekocht. Wellicht omdat ik het ook niet veel gedragen heb deze vakantie (voor mijn doen dan) en ik heb natuurlijk al best wel veel. Maar deze kleur vond ik zo mooi. Het potloodje is de Intense colour longlasting eyeliner in de kleur 07. Het potlood is intens gepigmenteerd en blijft inderdaad heel lang en goed zitten, dus ik ben er heel blij mee.
Zoals je ziet is het een soort emerald-groene kleur. Let trouwens niet op de staat van mij nagellak…ik ben ook wel eens te lui om het eraf te halen 😛

Bij de H&M was het ook sale en onder het mom van uit je comfort zone stappen, paste ik deze broek. En hij stond echt heel leuk. Het verbaasde me eigenlijk al dat ik hem qua lengte paste, want normaal pas ik de broeken van H&M niet omdat ze te kort zijn. Het is een lekkere dunne stof met een elastieken band (#ultracomfort).

Heel de vakantie ben ik op zoek geweest naar nieuwe zomerjurkjes, maar degene die ik gepast heb vielen allemaal tegen. Ik kon dus niet helemaal vinden wat ik zocht, maar heb ondertussen wel een rokje gepast en die vond ik heel leuk. En zodoende kwam ik dus thuis zonder jurkje, maar met dit leuke rokje van Promod.

Op de één of andere manier koop ik altijd een tas op vakantie en bijna nooit thuis. Ik weet niet goed waarom, maar goed. Ik zag deze okergele tas hangen bij de H&M en vond hem super leuk. Deze is voor aankomend seizoen, dus ze zullen hem nog wel hebben. De kleur vind ik mooi en de grote is ook handig. Er zit ook een band bij, zodat je hem als schoudertas kunt dragen.

De vorige vakantie (meivakantie naar Parijs en Luik) heb ik geen tas gekocht, dus dat moest ik nu natuurlijk even goed maken door er twee te kopen 😉 Haha, grapje. Maar de tas die ik mee had ging stuk en ik had net mijn tassencollectie opgeruimd dus ik wist dat aanvulling niet verkeerd was. En zodoende heb ik deze tas ook gekocht. De tas was in de sale en had 50% korting, waardoor de prijs ook super fijn was. Het is een tas van het merk Carpisa (is volgens mij niet hier te koop) en heeft een mooie blauwe kleur. De details zijn zilverkleurig en de rits loopt ver door naar onderen, wat ik een leuk detail vond. De hengsels hebben een soort slangenprint.

En dat was het dus al. Wat ik zeg: voor mijn doen valt het reuze mee. Ook Chrisjan heeft nog wat geshopt en kwam uiteindelijk thuis met een nieuwe zonnebril, twee paar schoenen en sokjes (voor in die schoenen…).
Heb jij dit jaar veel geshopt op vakantie, of viel het bij jou ook wel mee?

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s