Fototutorial: Disney Minnie Mouse nail-art

Het is geen geheim dat ik een groot Disney-fan ben. Disney is altijd goed. Tenminste dat vind ik. Ik heb dan ook zeker enkele Disney-shirts, kunst, een mok en vele films van Disney. En toen ik laatst zin had om weer eens uitgebreid mijn nagels te doen, bedacht ik deze Disney nail-art. Stap voor stap ging ik aan de slag en al die stappen heb ik op de foto gezet voor jullie, zodat jullie ook deze nail-art kunnen maken. Het vergt wat geduld, maar moeilijk is het zeker niet en vervolgens kun je rekenen op vele complimenten.

Stap 1

Na het ontvetten van de nagels (gewoon even met een wattenstaafje en nagellakremover over je nagels gaan), kun je de nagels voorbereiden op de lak door er een laagje basecoat overheen te doen.
Gebruikt: OPI – Start to finish.

 

 

 


Stap 2

Na de basecoat ga ik aan de slag met witte nagelak. Hiermee maak ik de french manicure (hierbij maak je de bovenste nagelrand wit). Ik doe dit bij mijn duim en pink helemaal. Bij de overige vingers maak ik de french manicure maar voor de helft, de andere helft doen we later met kleur.
Gebruikt: Hema – 402 Milkmaid

Stap 3

Met een rode lak maar ik op de wijs- en ringvinger de french manicure af. Ik laat dit schuin over de witte lak lopen in een gebogen lijn.
Gebruikt: China Glaze – Y’all red-y for this?

Stap 4

Met een zwarte lak doe ik twee dingen. Ik maak de french manicure op de middelvinger af. Dit doe ik in de vorm van twee muizenoren.
Daarnaast teken ik met een dottingtool allemaal kleine minnie’s op de french manicure van mijn duim en pink. Dit is heel makkelijk: je zet een groot bolletje en schuin erboven zet je twee kleinere bolletjes als oren.
Gebruikt: China Glaze – Liquid leather.

Stap 5

Met een zwarte striper zet ik een dunne lijn langs de rand van de rode vlakken op de wijs- en ringvinger.
Gebruikt: Kiss – Striper black.


Stap 6

Met een zilveren striper en een dotting tool zet ik stipjes langs de zwarte streepjes die ik zojuist heb gezet (op de nagel en het witte gedeelte). Ook zet ik een dun zilveren lijntje aan de onderkant van mijn french manicure op mijn duim en pink.
Gebruikt: Etos – Nail art striper silver.

Stap 7

Met de rode lak maak ik nog een strik tussen de muizenoren op mijn middelvinger. Ik doe dit met behulp van een dottingtool. Ik zet hiermee een stip in het midden. Vanuit die stip maak ik twee driehoeken aan beide kanten van de stip.

Stap 8

Ik wacht een beetje zodat alle kleuren kunnen drogen. In de tussentijd maak ik mijn nagelriemen school door hier overheen te gaan met een wattenstaafje met nagellakremover erop.


Stap 9

Ik gebruik de witte lak en de dotting tool nog om witte stippen te zetten op de rode strik en de rode vlakken van de french manicure. Ook zet ik een klein wit streepje in het oor, zodat het iets meer tot leven komt.
Vervolgens laat ik dit allemaal goed drogen voordat ik verder ga aan de laatste stap.

Stap 10

De laatste stap is, zoals altijd, topcoat aanbrengen. Deze sneldrogende topcoat zorgt voor een mooie glans, het houdt je nail-art langer mooi door een extra beschermlaagje en doordat het sneldrogend is hoef ik niet de hele avond met mijn handen omhoog te zitten.
Gebruikt: Seche vite – topcoat.

Deze nail-art bestaat zeker uit een aantal stappen. Maar de stappen zijn niet super moeilijk en geven uiteindelijk wel een groots effect. Probeer alleen niet te snel te werken en geef de nagellak tussen de stappen door wel goed de tijd om te drogen. Dan kun je hopelijk nog lang en gelukkig genieten van het resultaat πŸ˜‰

Liefs,
Corinne.

Advertenties

4 gedachten over “Fototutorial: Disney Minnie Mouse nail-art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s