Essence trend-collectie Boo-tiful nights

Feestdagen, ieder land heeft zo zijn eigen feestdagen. In Nederland hebben we Sinterklaas, in Duitsland het Oktoberfest, in Spanje de feria enzovoorts. Die diversiteit in feestdagen maakt natuurlijk ook een cultuur en dat maakt het juist zo leuk. Maar als ik één feest(dag) zou moeten noemen waar ik altijd een beetje jaloers op ben dan is dat Halloween. Dit Amerikaanse feest vind ik geniaal, vooral omdat mijn creatieve hart sneller gaat kloppen. Het is een dag waarop je als volwassene ook gewoon ongegeneerd de meest fantastische kostuums kunt aantrekken (uiteraard met bijbehorende make-up). Helaas doen we er in Nederland niet super veel aan, al helemaal niet in het nuchtere Zeeland…Maar sommige merken besteden er wel aandacht aan, zoals het merk Essence die in oktober met een speciale Halloween-collectie komt.

De collectie van Essence is tijdelijk verkrijgbaar in de maand oktober. Zoals je gewend bent kun je de producten vinden bij de Kruidvat en Trekpleister. Het merk staat bekend om zijn budgetprijzen waardoor je sommige trends voor een leuke prijs kunt uitproberen.

Duo pencil lip, eye & face

Dit potlood bestaat uit twee kleuren en is te krijgen in twee varianten. De eerste is zwart met wit en heet You look bootiful tonight en de andere is zilver met bordeaux en heet I’m a ghost writer. Volgens Essence kun je dit potlood op je ogen, lippen en gezicht gebruiken om bijvoorbeeld een harlekijn-patroon te maken of bloedvlekjes te creëeren.

Eyeshadow palette
Het palette, met de naam No tricks, just treats, bestaal uit een zilveren metallic kleur, een zwart en een parel-witte kleur. Het zijn prima kleuren om een donkere, duistere ooglook mee te maken maar wel een beetje beperkt qua combinaties.

Make-up & powder sponges

The boo crew, zoals de sponsjes heten, zijn gewoon twee platte sponsjes. Ik gebruik dit soort sponsjes niet zo heel veel en zou ze dan ook niet in zo’n speciale verpakking kopen aangezien ze dan in verhouding wel duurder zijn. Naar mijn mening een beetje commerciële stunt dus…

(S)cream contouring set

Allereerst moest ik wel hard lachen om de woordgrap in de naam van dit product, haha. Goed gevonden. In dit palette zitten twee cremeproducten die je aan kunt brengen als een soort schmink.

Lashes

Deze katachtige wimpers zou je meerdere keren moeten kunnen gebruiken. Natuurlijk kan een goede creatieve look ook bijna niet zonder wimpers dus ik snap dit product in deze collectie heel goed.

Liquid matt lipstick

Dit ziet er echt cool uit! Het zijn matte lippenstiften die dus goed opdrogen en lang zouden moeten blijven zitten. Maar ik vind de kleuren echt heel apart en dat zie je niet zo snel bij zo’n trend-merk als Essence. We zien hier 01 No more bat days (zwart), 02 Where did l park my broom? (violet) en 03 You make my heart go boo (bordeauxrood).

Nail polish

De nagellakjes zouden longlasting moeten zijn en zijn verkrijgbaar in drie kleuren. De verpakking zou je moeten doen denken aan een heksen-punthoed, maar die associatie had ik niet helemaal. Dit zijn dan weer niet echt kleuren waar mijn hart sneller van gaat lopen.

Glow in the dark topcoat

Deze topcoat is semi-transparant en zou dus een glow in the dark effect moeten hebben. Ik ben hier wel nieuwsgierig naar en vraag me af of dit werkt. En zou je dit dan los of over een kleurtje aan moeten brengen? Ik heb geen idee, maar zou het product alleen al willen kopen om dat uit te testen.

Nail decoration

Those boos are made for spooking is de naam van dit product. Het zijn allemaal leuke stickertjes voor op je nagels en de oogjes bewegen ook echt (super leuk!).

En dat was de collectie. Producten waar ik zeker even naar ga kijken zijn de topcoat, de nagelstickers en de lippenstiften. Zit er voor jou ook iets tussen?

Groetjes,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s