Nieuw: Essence wintercollecties

Deze winter komt Essence wederom met enkele trend editions. Dit zijn collectie die tijdelijk verkrijgbaar zijn, buitenom het vaste assortiment. Essence doet dit altijd, op die manier gaan ze in op huidige trends, feestdagen en seizoenen. Ik vind het altijd wel leuk, want de verpakkingen zijn ook aangepast en wat sommige van jullie wellicht niet weten is dat de trend editions soms ook per land nog verschillen. Ook voor aankomende Kerst en winter heeft Essence weer wat leuke collecties op de planning staan en die deel ik vandaag met jullie.

Adventskalender

Ik begin maar gelijk met hetgeen je nog snel zou moeten halen, mocht je dit willen namelijk de adventskalender van Essence. Deze kalender heeft 24 vakjes. Vanaf 1 december mag je iedere dag een vakje open maken totdat het Kerst is. Achter ieder vakje zit een klein cadeautje, soms zelfs fullsize producten. Er zit een variatie in voor de lippen, ogen, het gezicht en de nagels. De kalender kost €25,00, maar hier krijg je ook 24 producten voor dus dat is heel netjes qua prijs. Je kunt de kalender ook bestellen via de website van de Kruidvat.
Hug me, it’s cold outside
Dit is een super schattig setje met drie handcrèmes van 25 ml. Heel makkelijk voor in je tas dus. Door het lintje kun je het setje ook leuk in je kerstboom hangen. Leuk om cadeau te doen of om jezelf te geven. De handcrèmes zijn er in drie geuren, namelijk shea boter, amandelmelk en katoen. Fijn voor in de winter, want dan kunnen je handen wel wat extra verzorging gebruiken. Nog de hele maand november verkrijgbaar en wellicht nog iets langer. De set kost maar €3,39 dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

Step into magic wonderland
Deze collectie is vanaf nu tot midden december verkrijgbaar. In deze collectie kun je van alles vinden voor een leuke Kerstlook. Glitter is een belangrijk onderdeel van de collectie, wat je bijvoorbeeld terug ziet in het oogschaduwpalette en de haarelastieken. Ook bevat de collectie vier metallic nagellakkleuren, helemaal de trend van nu. Maar het meest nieuwsgierig ben ik nog wel naar de pure glitter lipsticks. Deze ga ik zeker even bekijken!
Winter dreamin’
Vanaf midden december maakt Essence de overstap van de Kerstcollectie naar de wintercollectie. Deze zal tot midden januari verkrijgbaar zijn in de winkel. Met deze collectie willen ze je helemaal klaar maken voor een winter wonderland. De verpakking is heel schattig, met sneeuwsterren op. Verder maken ze een overgang naar zachte kleuren en denken ze ook aan verzorging, door middel van lippenbalsem en handcrème. Het oogschaduwpalette vind ik verdacht veel lijken op het Naked 3 palette van Urban Decay, maar deze van Essence is uiteraard veel goedkoper. Wat verder nog leuk is: voor de nagels hebben ze een topcoat met sneeuwsterren ontwikkeld. Wanneer je op Instagram een look post met deze topcoat en de #mynails4charity doneert Essence een bedrag naar het goede doel wat zich inzet voor kinderen. Toch een mooi begin van 2018 om dat te doen!

Welke collectie spreekt jouw het meeste aan? Voor mij springt er uit iedere collectie wel iets uit. En de adventskalender vind ik ook een heel leuk idee.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

2 gedachten over “Nieuw: Essence wintercollecties

  1. Pingback: Nieuw: Catrice wintercollecties | Sweetlooks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s