Persoonlijk: I wish TAG

Laatst zag ik een leuke TAG bij mede-blogster Mentje en ik vond deze zo leuk dat ik hem overgenomen heb. TAGs vind ik vaak leuk om te doen omdat het een manier is om toch wat meer van mijn persoonlijkheid met jullie te delen. En wensen en fantaseren dat doen we allemaal toch? Dus bij deze in dit artikel naar hartenlust fantaseren 🙂

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Ik zou een eigen bedrijf hebben of een leidinggevende functie hebben van een leuk online platform, zoals het online gedeelte van een magazine. Een dynamische baan waarin mijn planmatige vaardigheden, omgang met mensen en leidinggevende skills goed naar voren komen.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Een mooi huis met grote tuin, inclusief inloopkast, sauna, karakteristieke elementen (zoals en-suite deuren) en een mooie, grote keuken.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/seriekarakter. Wie zou dat dan zijn?
Ik zou wel in dat gezellige dorpje van Gilmore Girls willen wonen, tussen die kneuterige maar o zo gezellige karakters. Of ik zou op de set van McCleod’s daughters willen zijn, want ik ben verliefd op Australië en het lijkt me heel bijzonder om de outback op die manier te ervaren.

Afbeeldingsresultaat voor gilmore girlsAls je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleproteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Ergens in Australië. Ik vond dat zo’n prachtig en fascinerend land!

Als je iets door zou kunnen blijven eten zonder er dik of misselijk van te worden. Wat zou het dan zijn?
Pindarotsjes en M&M’s…Of witte oreo’s, ken je die? Met dat witte laagje chocolade erover…Maar frietjes vind ik ook heel moeilijk om te laten staan…
Het probleem is dat ik bijna alles lust, dus bij dit soort vragen kan ik altijd heel moeilijk kiezen.
0qxG16 - Testpanel - De grote OREO koekjes testAls je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
De angst om naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ik ben een heel rationeel mens, maar de laatste jaren is dit zo erg versterkt dat ik alleen maar rationeel bezig ben (vaak). Dit terwijl mijn gevoel soms ook best wel duidelijke signalen aangeeft, zoals moeheid, zin hebben in bepaald eten, zin hebben om wel/niet te sporten. Ik vind het heel moeilijk om naar mijn gevoel te luisteren en ga dus vaak over mijn gevoel heen, want ik vertrouw mijn eigen gevoel niet…Dit klinkt voor gevoelsmensen dus heel raar. Maar ik zou dus wel minder bang voor mijn eigen gevoel willen zijn.

Als je een superpower zou kunnen hebben welke zou dat dan zijn?
Ik zou willen kunnen toveren, lekker Harry Potter-achtig.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een prive concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Oldschool: Backstreet Boys! Daar was ik echt fan van vroeger 😀

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben welk dier zou je dan willen?
Niet realistisch? Een tijger, want dat vind ik prachtige dieren.
Wel realistisch? Ik zou heel graag een hond hebben, een Engelse Cocker Spaniël om precies te zijn. Wellicht kan dit in de toekomst.
Afbeeldingsresultaat voor engelse cocker spanielDit was de TAG. Hopelijk vond je het leuk om te lezen. Ik vond het in ieder geval leuk om eens hardop te fantaseren. Voel je vrij om hem over te nemen als je hem ook wilt invullen 🙂

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s