Mijn verlanglijstje december 2017

De welbekende decembermaand is weer begonnen en daarmee ook de tijd van verlanglijstjes. Vroeger als kind vond ik het altijd geweldig wanneer dat dikke speelgoedboek op de mat viel, waar je dan eindeloos in kon bladeren. Je favoriete speelgoed knipte je dan uit en plakte je in een boekje, zodat Sinterklaas wist wat je graag wou. Ik vond dit echt heel fijn en werd daar als kind al vrolijk van. Niet dat ik alles van mijn lijstje kreeg, maar de voorpret vond ik gewoon leuk.

Nu ik volwassen ben vier ik Sinterklaas niet meer zo. Kerst wel, maar eigenlijk ook niet met cadeautjes. Soms geef ik mezelf echter wel een kleinigheidje cadeau, gewoon omdat het kan of krijg ik een cadeautje van mijn (schoon)ouders. En dan is het toch ouderwets handig om een verlanglijstje te maken? Op die manier weet je zeker dat je iets krijgt wat je wilt hebben. Sommige mensen vinden dit hebberig overkomen, maar mij lijkt het juist zonde wanneer je een cadeautje krijgt dat je eigenlijk niet wilt hebben of niet leuk vindt. Dus bij deze mijn verlanglijstje voor dit jaar, een combinatie van praktische en leuke dingen haha.

1. Spijkerbroek
Je hebt van die periodes dat opeens al je spijkerbroeken lijken te slijten en laat dat nu net aan de hand zijn bij mij. En van degene die ik nog heb zijn sommige meer geschikt voor de zomer (lees: lekker dun). Dus het wordt eigenlijk wel tijd voor een nieuwe spijkerbroek. Toch vermijd ik dat altijd een beetje. Ik vind mode erg leuk en nieuwe kleding shoppen ook, maar spijkerbroeken vind ik altijd zoiets lastigs. Het luistert altijd nauw en bij ieder merk heb ik een andere maat nodig, naast het feit dat ik sowieso lengtemaat 34 nodig heb en dat niet in iedere winkel verkrijgbaar is…Zucht.

2. Oogschaduw Make-up Geek
Ik heb al een aantal oogschaduws van die Amerikaanse merk, maar er staan er toch nog een aantal op mijn lijstje. Als ik in mijn collectie kijk heb ik echter geen tekort aan oogschaduws dus ik heb mezelf eigenlijk een beetje op een no-buy gezet. Maar mocht ik ze nu krijgen van iemand, dan sla ik dat natuurlijk niet af 😉

Afbeeldingsresultaat voor pizzasteen pizzacraft3. Pizzasteen
Ik had een pizzasteen, een hele mooie…Helaas dacht ik laatst slim te zijn door mijn oven op boven- en onderwarmte te zetten, maar dat ik zelfs voor een pizzasteen toch iets de pittig (in combinatie met de hoogst mogelijke temperatuur). *Pang* hoorde ik opeens…En daar lag mijn pizza opeens op twee pizzastenen…Niet helemaal de bedoeling. Nu maak ik niet super vaak pizza, maar het is ook ideaal voor brood. Dus ik wil toch wel graag een nieuwe.

4. Sportlegging
Ik heb één lange sportlegging die ik super fijn vind. Verder heb ik nog wat yogabroeken en 3/4 leggings, maar in de winter vind ik een lange legging in de sportschool ook gewoon erg fijn. Dus die staat ook op mijn lijstje.

5. Guerlain meteorites
Deze staat al een paar jaar op mijn verlanglijstje, maar helaas is het er nog steeds niet van gekomen. Dit product vind ik er gewoon al prachtig uitzien en rond de Kerst komen ze vaak met een limited edition qua verpakking. Ik zal niet liegen dat de luxe uitstraling zeker onderdeel is van de wens dit product te krijgen, naast dat het de huid een prachtige finish zou moeten geven.

Afbeeldingsresultaat voor guerlain meteorites

6. Nieuwe schoenen
Dit is een breed begrip en alhoewel ik altijd blij word van nieuwe schoenen, ben ik nu specifiek op zoek naar stijlvolle, platte en warme schoenen voor aankomende winter. Ik heb namelijk best lekkere warme schoenen, maar die hebben allemaal een hak eronder. En anders zijn het platte sneakers. Ook leuk, maar vaak niet zo warm. Als je nog een tip hebt voor mooie schoenen hoor ik graag van je!

7. Chanel – Coco mademoiselle
Dit is de geur die ik droeg op onze trouwdag. Helaas is die ondertussen op, maar ik zou hem graag opnieuw willen aanschaffen. Ik vind het zo bijzonder dat deze geur me nog steeds een glimlach bezorgd, gewoon door de herinneringen die eraan verbonden zijn.

8. Leuke trui/vest
Expres op de laatste plaats, want heb ik dit nu echt nodig? Mwah, misschien niet. Maar een leuke trui of vest is altijd handig in dit seizoen. Daarnaast heb ik ook wel een aantal truien die ik amper draag, dus dan zou ik die kunnen doneren. Zo ben ik dan ook wel weer.

Ik zei toch dat het zowel leuk als praktisch was? Of ik alles ga krijgen is natuurlijk nog maar de vraag. Uiteindelijk zijn de meeste wensen dingen die ik mezelf cadeau ga geven waarschijnlijk, haha. Soms omdat het nu eenmaal moet (de spijkerbroeken bijvoorbeeld) en soms omdat ik het gewoon niet kan laten (vaak make-upproducten). Ach ja, een mens moet altijd wat te wensen hebben toch? Tenminste dat zeggen ze…Heb jij ook wensen voor dit jaar?

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s