Nieuw: Catrice wintercollecties

Enkele weken geleden heb ik al een artikel geschreven over de wintercollecties van het merk Essence. Een ander budgetvriendelijk merk is Catrice en alhoewel dit merk minder tijdelijke edities lanceert, heeft ook dit merk wat nieuwe spulletjes op de planning staan voor dit seizoen. En ik kan alvast verklappen dat glitter er een groot onderdeel van is…

Kaviar Gauche
Al voor de derde keer werkt het merk Catrice samen met het Duitse modelabel Kaviar Gauche. Dit modelabel staat bekend om vrouwelijke en romantische kleding. Dit zie je zeker ook terug in deze collectie, die vooral draait om kwasten. Met de gouden details en de bloemenprint op de verpakking laten ze een zachte kan zien. De kwasten zijn allemaal van synthetische haren gemaakt en komen met een mooi etui om ze in op te bergen. Er zitten twee gezichtskwasten in en één oogschaduwkwast. Als make-up producten heeft het merk ervoor gekozen een highlighter en oogschaduwpalette met neutrale kleuren uit te brengen. De kleuren zijn niet super spannend, maar wel prima om een mooie, elegante look mee te kunnen maken. De collectie ligt nog tot en met januari in de winkel.


Dazzle bomb
Zoals de naam je al doet vermoeden is dit de collectie met de glitter, bedoeld om je extra te laten stralen tijdens de feestdagen. De collectie is dan ook vanaf midden december tot en met midden januari verkrijgbaar. In de collectie is gedacht aan make-up, de nagels maar ook je lijf kun je meenemen door een glitter bodylotion. Veel producten uit deze collectie hebben meerdere functies: zo kun je de loose dazzle dust gebruiken op je nagels, in je make-up (ik zou wel een plakkerige basis gebruiken hieronder) en mengen met je bodylotion voor je lijf. Ook het eye & lip powder palette zou je multifunctioneel kunnen inzetten als oogschaduw of als lippoeder over je lipstick om die een extra glinsterende finish te geven. Ook de metallic trend wordt niet vergeten, wat ze hebben verwerkt in de lipsticks die in vijf kleuren uitkomen. Mij lijkt de rode tint echt heel erg mooi!

     Ik vind zelf de collectie van Kaviar Gauche niet zo spannend, ook al is de verpakking mooi. Maar ik heb al genoeg kwasten. Het is echter wel een leuk cadeau-idee voor een beginnende make-uper.
De Dazzle bomb collectie is meer mijn ding (duh, glitter!). Ik ben zelf erg nieuwsgierig naar de lippenstift en ga die zeker even bekijken in de winkel. Hopelijk zit er voor jou ook iets tussen!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s