50 Foodfacts TAG

Laatst kwam ik op YouTube een foodies TAG tegen. Ik vond hem best leuk en aangezien december een maand is die vaak toch om eten draait, dacht ik waarom ook niet? Dus eenmaal achter mijn computer ging ik op zoek en toen kwam ik deze 50 foodfacts TAG tegen op de website van de Genietende Foodie. Ik heb hem overgenomen en mocht jij het ook leuk vinden om over te nemen, voor je eigen blog bijvoorbeeld, voel je dan vooral vrij dat te doen πŸ˜‰

Even heb ik geaarzeld of ik deze TAG wel ging doen. Want ja, ik heb toch een eetstoornis…Is het dan niet raar dat juist ik zo’n TAG invul, die over eten gaat? Maar volgens mij is dat de eetstoornis die spreekt, want die vindt het belachelijk dat je daar over nadenkt en dat je van eten kan genieten en er iets leuk van kunt maken. En laat dat nu juist wezen waar ik nu zo hardΒ mee bezig ben: ik mag eten, ik mag het lekker vinden ook, ik mag ook eten als ik er zin in heb (zonder dat het direct nodig is). Koken is namelijk altijd een hobby van me geweest en ik vind dit nog steeds leuk om te doen. Dus jammer voor die eetstoornis, maar ik ga hem toch invullen πŸ™‚

This or That
~ Pure chocolade – Melk chocolade ~
Makkelijk: pure chocolade πŸ™‚
~ MC Donald’s – KFC ~
MC Donald’s, maar dat gebeurt in huize Harting maar heel zelden.
~ Gebakken ei – Gekookt ei ~
Ligt aan het moment van de dag. ’s Ochtends liever gekookt, ’s middags liever gebakken.
~ M&M’s met nootjes – Β M&M’s zonder nootjes ~
Met nootjes is toch altijd nog mijn favoriet.
~ Taco – Burrito ~
Burrito
~ Ketchup – mayo ~
Ik mix altijd ketchup met mayonaise, haha. Of eigenlijk curry met mayonaise.
~ Donut – tompouce ~
Tompouce!
~ Koffie – Thee ~
’s Ochtends en ’s middags een kopje koffie, verder thee.
~ Koekjes – Cake ~
Koekje.
~ Rode druiven – Witte druiven ~
Witte druiven, maar wel pitloos.

Afbeeldingsresultaat voor voeding3 Favorites vragen

 1. Wat is je favoriete ontbijt gerecht?
  Ik heb er eigenlijk drie: gewoon boterhammen (het liefst geroosterd), havermout met noten en fruit of cruesli met yoghurt/melk en fruit. Als ik in het weekend wat meer tijd heb dan vind ik croissantjes ook heel lekker.
 2. Welke kruid mag er niet ontbreken in je keuken?
  Degenen die mijn kruidenkast wel eens hebben gezien, gaan nu lachen. Die staat namelijk behoorlijk vol. Maar onmisbaar in iedere keuken zijn peper en zout.
 3. Waar at je het lekkerste toetjes ooit?
  Oei, lastig want ik heb vaker lekkere toetjes gegeten. Al had ik laatst in een restaurant een toetjes met een chocoladecakeje waar de chocolade nog uitdroop. OMG, heerlijk is dat!
This or That
~ Dikke frietjes – dunne frietjes ~
Dunne frietjes.
~ IJs op horentje – ijs in beker ~
In een beker vind ik makkelijker eten.
~ Wit brood – Β bruin brood ~
Ik eet meestal volkoren brood, maar wit vind ik soms ook lekker. En een tosti is alleen met wit lekker.
~ Spaghetti – Pasta ~
Ligt het aan mij of is spaghetti toch ook pasta? Pasta is altijd goed, haha.
~ Drop – Snoep ~
Drop, zachte, zoete drop het liefst.
~ Pittig eten – Geen pittig eten ~
Ik vind matig pittig eten wel lekker, maar super pittig is niet mijn ding.
~ Dikke pizza bodem – Dunne pizza bodem ~
Dunne bodem.
~ Bier – Wijn ~
Zeker weten wijn.
~ Vlees – Vis ~
Oei, ik eet het allebei graag. In een restaurant vind ik het dan ook altijd lastig om te kiezen. Allebei dus, afhankelijk van mijn bui.
~ Limoen – Citroen ~
Citroen, omdat ik dat veelzijdiger vind.

Afbeeldingsresultaat voor eten

3 Favorites vragen

 1. Wat is je favoriete chips?
  Naturel ribbelchips van Lays.
 2. Welk restaurant staat het hoogste op je verlanglijstje?
  Ik kan nu heel fancy gaan doen en hele dure, luxe restaurants noemen maar dat past niet helemaal bij me. Ik vind de mexicaan in Domburg altijd erg lekker en zou daar binnenkort wel weer eens heen willen.
 3. Wat vind je het aller aller smerigste?
  Oesters, vies slijmerig zoutsnot, bah!
This or That
~ Zoet – Zout ~
Zoet, ik ben een echte zoetekauw. Al wordt ik wel lusteloos van alleen zoet, dus ik meng het toch ook graag met hartig.
~ Hamburger – Hotdog ~
Hamburger.
~ Italiaans – Spaans ~
Italiaans.
~ Soep – Salade ~
In de winter soep, in de zomer salade.
~ Nutella – Pindakaas ~
Zonder twijfel pindakaas.
~ Uit eten gaan – Thuis koken ~
Ligt aan de gelegenheid, maar ik kan echt genieten van uit eten gaan. Ook omdat we dat niet iedere week doen.
~ Pepsi – Cola ~
Cola
~ Burrata – Mozzarella ~
Ik heb nog nooit burrata gegeten, dus ik zou het niet durven zeggen.
~ Warme Chocolademelk – Koude Chocolademelk ~
Warm, met slagroom πŸ™‚
~ Broccoli – Bloemkool ~
Broccoli.

Afbeeldingsresultaat voor eten

3 Favorites vragen

 1. Wat is de beste plek voor een food vakantie?
  Without a doubt: ItaliΓ«.
 2. Wat is je allergrootste guilty pleasure?
  Ik probeer eten niet meer als guilty pleasure te bestempelen en los te komen van het hele gezond/ongezond idee. VariΓ«ren is het beste en aangezien ik bijna alles lust is dat voor mij niet moeilijk.
 3. Wat is je favoriete restaurant?
  Ik heb niet één vaste favoriet, maar het Indonesische restaurant Bandoeng in Oost-Souburg is wel één van mijn alltime favorieten.
This or That
~ Pannenkoeken – Wafels ~
Pannenkoeken zijn favoriet hier.
~ Milkshake – Frappucino ~
Dan een frappucino.
~ Groenten – Fruit ~
Onmogelijk om te kiezen weer eens. Ik eet dolgraag fruit, maar denk dat je hier makkelijker zonder kan dus dan kies ik voor groenten.
~ Limonade met prik – Limonade zonder prik ~
Zonder prik.
~ Zalm – Tonijn ~
Ik lust het allebei, maar als ik echt moet kiezen: zalm.
~ Latte – Cappuccino ~
Dan cappuccino, maar ik houd eigenlijk niet van veel melk in mijn koffie. Liever een klein scheutje.
~ Bosbessen muffin – Frambozen muffin ~
Frambozen muffin, want die zie je minder vaak.
~ Verse Jus – Smoothie ~
Smoothie.
~ Brownie – Blondie ~
De blondie met frambozen van HoneyPie πŸ˜€
~Pasta – Pizza ~
Onmogelijk, uit de Italiaanse keuken is alles lekker dus daar moet je gewoon niet uit kiezen.

FINAL LAST QUESTION

 1. Heb je ook een minder fijne voedselherinnering?
  Jazeker. Meerdere denk ik wel. Maar ik weet nog goed dat we een keer op vakantie (in Polen) worstjes hadden gekocht voor het avondeten. Mijn moeder was ze aan het klaarmaken en ze roken zo lekker! Helemaal in de aanslag zaten we aan de eettafel, maar toen we ze gingen eten was de smaak totaal niet gelijk aan hoe ze roken. Vies…niet normaal, ik geloof dat we ze niet eens hebben opgegeten uiteindelijk.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s