Nail-art: Inspiratie voor Kerst

In eerste instantie begon ik mijn blog-verhaal eigenlijk op Youtube. Daar maakte ik video’s die in het begin eigenlijk altijd gingen over nail-art, iets waar ik vaak veel complimenten over kreeg. Ook vond ik dat lekker veilig, want ik hoefde immers niet met mijn gezicht op internet. Later kwamen er make-upvideo’s bij en nog later mijn blog, wat toen echt mijn ding bleek te zijn.
In de loop der tijd heb ik dus al best wat nageldesigns gemaakt en dus deel ik in deze blog allerlei ideeën voor je nagels voor aankomende Kerst. Veel van de designs vind ik namelijk nog steeds heel tof en op deze manier kan iedereen kiezen wat bij hem of haar past. Kijk je mee?

Alle nail-arts heb ik zelf gemaakt en ik zal linkjes zetten naar de artikelen of video’s waar de uitleg bij staat. Ik hoop dat je het in ieder geval leuk vindt om eens te zien wat je allemaal kunt met je nagels.

Winters zilver
Dit design is wellicht niet super kerstig, maar zeker wel winters. De sneeuwsterren lijken moeilijk maar zijn dat niet. Voor het sneeuwmannetje kun je het beste even je tijd nemen, maar ook dat is verder niet moeilijk. Ik heb hier een video van gemaakt, dus klik hier als je wilt zien hoe je het doet.

Vijf kerstdesigns
Zo allemaal bij elkaar lijkt het een hele bonte verzameling, maar natuurlijk kun je hier alle kanten mee op. Je kan ook één design kiezen om daar je accentnagel van te maken, maar mixen en matchen zoals jij het wilt kant natuurlijk ook. In dit artikel laat ik in ieder geval stap voor stap zien hoe je deze designs maakt.

Ho Ho Ho
Eigenlijk is dit design super makkelijk, maar toch erg leuk. Je kan ervoor kiezen al je nagels zo te doen, maar het valt meer op wanneer je het op één nagel doet. Lak dan al je nagels in de rode kleur. Met een glitter topcoat maak je een gradient effect en kies vervolgens één nagel uit om met een striper de letters te maken. Chic door de mooie rode kleur en glitter met een grappig extraatje om het een beetje spannend te maken.

Merry Christmas
Dit is één van mijn all-time favorieten. Ik vond het toen al een mooi design, maar ik ben er nog steeds dol op. Een tijdloos design, waar ik veel complimenten over heb gehad. Ook van dit design heb ik een video, die je hier kunt bekijken.

Glitter baby!

En last but not least: glitternagels, de all-time favourite die ieder jaar terug komt. Glitter is bij de feestdagen altijd goed. Je kunt dit doen door glittertopcoats te gebruiken, maar met losse glitter kun je zelf ook dit effect maken. In dit artikel leg ik je uit hoe je losse glitters in je nail-art kunt verwerken.

Zo heb je kunnen zien dat je alle kanten op kunt met je nagels voor deze feestdagen. Er zal dus vast wel wat voor je tussen zitten. Een leuk tijdverdrijf tijdens de koude, donkere avonden en complimenten bij Kerst als bonus, wat wil je nog meer!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

Een gedachte over “Nail-art: Inspiratie voor Kerst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s