Verzorging his-editie (en hiep hiep hoera!)

Hiep hiep hoera! Vandaag mag mijn man 34 kaarsjes uitblazen. Jaja, 34 alweer. En dan te bedenken dat hij 20 was toen ik hem leerde kennen. Als ik dit soort cijfers opschrijf, dan komt het cliché waar-is-de-tijd-gebleven wel heel sterk naar boven. Ik kan me soms gewoon niet voorstellen dat we a. al best lang bij elkaar zijn, b. dat we zo jong waren toen we elkaar leerde kennen haha en c. dat we nu toch echt volwassenen worden 😉 *zegt oma Corinne, lol *
Maar goed, omdat het vandaag zijn verjaardag is, dacht ik dat het wellicht wel leuk was om te laten zien wat mijn man eigenlijk gebruikt aan beautyproducten. Een mannen-editie dus, deze keer.

34, maar gelukkig wel jong van hart 😉

Laat ik beginnen met het feit dat mannen over het algemeen minder beautyproducten hebben en gebruiken. Dat is bij die van mij geen uitzondering. Hij komt wel graag verzorgd voor de dag, maar wilt daar het liefst zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Hij houdt niet van al te veel poespas.
Waar ik een vaste routine heb in mijn verzorging is dat bij mijn man minder sterk aanwezig. Hij gaat door van die fases: de ene keer doet hij meer, dan weer minder. In de zomer smeert hij zonnebrandcrème, omdat hij het moet van mij. Tsja,  hij is gymdocent en kwam meerdere malen met een verbrand gezicht thuis. Om kort te zijn: liever lui dan moe (op verzorgingsgebied) en als het nodig is doet hij wat meer omdat het moet. Op dit moment staat het volgende standaard in de badkamer (zijn verzorgingsgebied):

In de douche gebruikt hij iedere dag douchegel. Hij pakt gewoon wat er staat. Alleen doucheolie vindt hij niet zo fijn en dat gebruik ik meestal. Dus hij haalt meestal meerdere verpakkingen douchegel bij een voordeelshop weg en die gebruikt hij dan. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik deze Dove wel eens van hem steel, want die ruikt wel erg lekker.
Ook gebruikt hij iedere dag shampoo, meestal van het merk Andrélon. Chrisjan doet iedere dag zijn haar met gel en daarom moet hij ook iedere dag zijn haar wassen. Zo nu en dan steelt hij een beetje conditioner van mij.
Voor zijn gezicht heeft hij een hele tijd een facewash van Nivea Men gehad, maar ik denk dat die nu op is want ik kan hem nergens vinden. En dan zie je hoe Chris met verzorging omgaat. Is het op? Ach, jammer dan en laat maar. Tot hij opeens op een punt komt dat hij weer meer aandacht aan zichzelf wilt besteden en dan koopt hij het opeens weer. Ik laat hem hierin maar zijn eigen ding doen, haha. Wat er op dit moment wel staat is een scrub van Nivea Men. Dit doet hij zo nu en dan.

Na het douchen droogt Chris zich meestal af en kleedt zich direct aan. Insmeren doet hij niet echt. Maar zo nu en dan moet hij wel zijn rug insmeren en dit doet hij met baby-olie. Hij heeft daar kanker gehad en is daar bestraald en geopereerd. Hij heeft dus een groot litteken op zijn onderrug en dit wordt snel droog, vooral in de winter. Om de huid soepel te houden heeft hij dus een beetje extra verzorging nodig daar.

En dit staat er op dit moment op het plankje bij de wastafel. Hij heeft twee dagcremes staan, van Kruidvat en van de Body shop. Maar volgens mij gebruikt hij deze momenteel amper. Ook dit gaat met periodes.
Wat hij wel altijd gebruikt zijn haarproducten. Hij gebruikt altijd een wax-achtig product om wat meer textuur aan zijn haar te geven en daarna een gel om het in model te houden. Dit gebruikt hij (bijna) iedere dag. Wat hij ook iedere dag gebruikt is deodorant. Hij vindt deze van de Rituals echt super fijn. Hier zweet hij zowat nooit doorheen en als gymdocent vindt hij dat erg prettig. Als laatste product gebruikt hij scheerschuim (en een scheermes uiteraard). Chrisjan is niet zo super behaard en hoeft eigenlijk maar eens in de drie/vier dagen te scheren, dus dat is makkelijk 🙂
En natuurlijk poetst hij zijn tanden en gebruikt hij dus tandpasta.

En dat was het. Zoals je ziet is zijn verzorgingsroutine een stuk simpeler dan die van mij. Ik heb wel eens gezegd dat hij nu al moet gaan smeren voor later, maar dat vindt hij niet zo boeiend. Dus prima, ik laat het zo. Hij voelt zich er fijn bij en dan is het goed 🙂
En voor nu ga ik hem een fijne verjaardag wensen. Ik heb al een verrassingslunch in zijn trommeltje gedaan (pancakes, zijn favoriet) en vanavond gaan we lekker samen uit eten. Quality-time, heerlijk!

Liefs,
Corinne.

Advertenties

2 thoughts on “Verzorging his-editie (en hiep hiep hoera!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s